Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 25

Téma: Access denied

  1. #1
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Lubi
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    411

    heh, stala se mi takova podivna vec. Pred casem jsem zalohoval stary system a zalohu pak nahral do notebooku. Vsechno behala v poho az na jednu slozku. Kdyz ji chci otervrit, hodi mi to zminovanou hlasku... a to i pod administratorskym uctem (!).

    Shodou okolnosti se tato slozka jmenuje Adobe, a tak nemusim asi podotykat ze ma nekolik desitek GB ... , rad bych ji smazal, kdyz uz nic jinyho, ale nevim jak. Premejslel jsem ze bych nabootoval do DOSu a smazal ji tam, ale jedinej zpusob co znam je pomoci zachranne diskety, kterou nemuzu pouzit jelikoz notas nema disketovku.

    nejake napady?

    predem diky za osvetlujici informace...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    bud muzes zkusit naky bootCD (winPE) nebo pres repair console, kterou ti nabizi instalacka xp (jeste v dos modu), pripadne si muzes udelat bootCD z bootovaci diskety (tu muzes udelat na stolnim pc a vypalit nerem treba na rw)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Lubi
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    411

    winPE?

    ...mmm, s tou consoli jsem jeste nikdy nic nedelal...vim jak se na ni dostat ale nevim pak co s ni ) ...to se mi objevi normalka prikazovej radek? ..uz si to nepamatuju...

    jinak s tim desktopem to je skvelej tip, to by mi nenapadlo!!

    DIK!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Pears
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    1,070

    Dnes se mi stalo neco podobnyho jen s tim rozdilem, ze me neslo smazat jedno mensi video. Projel jsem disky NODem a ejhle. S cerstve nainstalovanym AnyDVD (trial primo z jejich stranek) se nainstaloval nejakej srac. Po odstraneni toho hajzla to slo smazat.
    Nicmene tento problem resim jeste s jednim souborem, ktery nejde odstranit ani v nouzovem rezimu. Ma asi 350kb tak me to ani moc netrapi. Ale je to zajimave
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Devaster
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    507

    boot z pe buildera a potom mazat ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Lubi
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    411

    hmm, ja mam v kompu jen jednu takovou sracku a to je Trojan.Kility, ktery se ale jevi neaktivni (cisty registr) a napadeny soubor je explorer.exe, takze mazat ho nebudu

    tak jsem zkousel tu konzoli a vysledek je stejny - jelikoz ona vyzaduje lognuti pod nekterou existujici instalaci, udela to zase nejakej picus s pravama a -> Access is denied.

    Mohl byste mi nekdo poslat tu disketu?

    mistrluba@seznam.cz

    dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Pears
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    1,070

    tak jsem zkousel tu konzoli a vysledek je stejny - jelikoz ona vyzaduje lognuti pod nekterou existujici instalaci
    To mi nejak vysvetli . Vzdyt by se mel system nacist jen se zakladnima ovladacema. Proste bez niceho. A musis se prihlasit jako Admin.
    Boot disketu nemam, ale trofnu si rict, ze moc parady s ni nenadelas. A pokud ano, dej sem vedet jak se Ti to povedlo. Me nikdy, ale to je spise mejma rukama a odporem k Floppy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    pokud ste liny udelat si bootcd (nebo si ho sosnout) vase chyba, ja to pouzivam na resuscitace kompu pomalu kazdej druhej den
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas Avatar uživatele vOid
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    182

    dej spustit a zadej tam tohle...

    at %cas% /interactive "%cesta k programu"

    napr.:

    at 0:06 /interactive "D:\Programy\Total Commander\Totalcmd.exe"

    bez toho casu to nejde, timhle ziskas nejvyssi pravo, takze muzes smazat uplne cokoliv
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Lubi
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    411

    clee

    co to povidas? a odkud myslis ze sem asi tu konzoli spustil??

    ....je mi to ale na nic, kdyz mam problem s pristupovyma pravama k souboru, a u ty konzole se zase MUSIM PRIHLASIT jako admin....

    disketu jsem nasel - http://www.bootdisk.com/bootdisk.htm

    tak to nekdo pls sosnete, udelejte disketu, a poslete mi soubory (nemam floppy)

    vOid


    tak tohle slysim poprvy , ale stejnak se mi nic nepousti... co to jako me bejt? to se ti spusti commander s nejvyssimi pravy?

    ...nemyslel jsi snad tohle napsat v konzoli..?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Devaster
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    507

    lubi:
    kruci zozen si pe Builder boot cd z toho nabootuj , nikam sa neprihlasujes ku diskom mas pristup snad vacsi ako admin , dokonca mozes manipulovat aj zo subormi typu $MFT , tak furt neviem co tu riesite ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu občas Avatar uživatele vOid
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    182

    Lubi
    nn normalne to spustis v widlich, mas to spatne napsany nebo mas spatne cestu, me to funguje dobre... jo pusti se total s nejvyssimi pravy...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Lubi
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    411

    at 23:35 /interactive c:\Program Files (x86)\totalcmd\totalcmd.exe

    takhle? ...a to se pusti presne v ten cas, hmm?

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu občas Avatar uživatele vOid
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    182

    musis dat tu cestu do uvozovek
    //edit: jj v ten cas
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Lubi
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    411

    ty kravo! ses hovado!

    mas u me pivo!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. ATV2000 - access violation
    Od svpatrick2 v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 06-07-2007, 16:11