Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: omezení prvotních otáček mechaniky

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Matyas
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    63

    Ahoj všichni,potřeboval bych poradit, jak omezit prvotní otáčky mechaniky při vložení DVD tak, aby nešli do maxima. Jde o to, že u nás v DVDmatu mají na DVD u středu nalepený identifikační čip a když dám DVD do mechniky tak při těch prvních načítacívh otáčkách to jde do maxima a vlivem nevyváženosti DVD kůli čipu to je jak v kafemlejnku. Jak potom vypadá DVD si umíte představit Potom už otáčky klesnou a je to OK. Ale to už je většinou pozdě ,protože DVD je většinou poškrábané a nečitelné. Díky všem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    zkus program CD Bremse
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    AnyDVD: Nastavení -> záložka Mechanika -> zatržítko Rychlost - nastavení rychlosti... Video DVD
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele Matyas
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    63

    StD \/ tak takhle to nejde ani u jedné ze 2 mechanik co mám.Na začátku to najíždí pořád na ty destrukční vysoký otáčky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...jo tak to neporadím. U nás se podobné nalepovací ptákoviny nepoužívají.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Matyas
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    63

    DoomHammer ten CD Bremse taky nééééé
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    v tom případě okopíruju StD

    a co Nero? tam je taky nějakej prográmek pro nastavení rychlosti (tuším že se jmenuje drive speed a mohl by být k dispozici zdarma). ale nevím jak funguje
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas Avatar uživatele vOid
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    182

    Citace Původně odesláno od DoomHammer
    v tom případě okopíruju StD

    a co Nero? tam je taky nějakej prográmek pro nastavení rychlosti (tuším že se jmenuje drive speed a mohl by být k dispozici zdarma). ale nevím jak funguje
    jj kdysi jsem to zkousel a funguje dobre, ale je to uplne naporad...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. datový tok DTS a omezení AV recieveru?
    Od capo v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 20-09-2011, 18:14
  2. Jak obejít omezení Administrátora?
    Od delay v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 16-09-2011, 23:28
  3. Vegas 8 trial - omezení
    Od ppepr v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 17-10-2007, 06:52
  4. Odstranění omezení na DVD
    Od vitosek v sekci Úpravy, ripping a ochrany
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 30-08-2006, 20:14
  5. mechaniky zmizely
    Od wencaS v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 01-05-2005, 17:10