Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Preco mi WMP neprehrava DVD???

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele stando007
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    6

    Normalne som zostal prekvapeny, ked na mna po pokuse prehrat DVD film v pc s WindowsXPPro a WMP9 aj WMP10 , WMP vyhodil hlasku, ze momentalne nemoze prehrat DVD titul a ze mam skusit zmenit rozlisenie alebo farebnu hlbku... Doteraz mi vsetko ficalo OK, ale preinstaloval som windows, je to cista instalacia, jedine co som nainstaloval je Codec Pack All In One, najaktualnejsiu verziu.... na notebooku mi ide uplne OK prehravat DVD....
    Nainstaloval som si teda na ten PC nejaky Free DVD codec, uz sa DVD rozbehlo, ale kvalita nie je nic moc a niektore DVD ani nezobrazi menu... a zastavi prehravanie na zaciatku...
    proste haluz a neviem co s tym.... preinstalovat win sa mi teda nechce

    neviete niekto nejako poradit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    ffdshow ma integrovanej mpeg2 decoder, media player classic taktez
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    874

    stando007
    jj, Media Player Classic rulz, navíc ti nezasere systém filtrama a kodekama...
    ... i když jak se dívám na tvůj popis situace, u tebe to asi bude jedno
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Jano
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    601

    Stalo sa to aj mne (nie u mňa) v čistom XP sp2 dvd nechce prehrať -hlášky typu rozlišenia farebnej hĺbky alokacie pamate.....
    Po doinštalácii trebars Power DVD v pohode.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    874

    Jasně, PowerDVD dotáhne do systému filtry pro přehrávání MPEG2, AC3, popř i DTS, které potom může používat i WMP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Ale pak je zase nesmysl používat WMP, když už tam je PowerDVD, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    874

    Taky mi není moc jasné, proč někdo chce DVD za každou cenu přehrávat na WMP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...když si ještě navíc WMP každou přehranou placku "zapisuje" a bonzne to při nejblišší možné příležitosti při aktualisaci OS do Redmontu, stát Washington...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    874

    jj, to, že jsem paranidní neznamená, že po mě nejdou

    důvodů je daleko víc, proč nepoužívat WMP, když nemusím
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Jano
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    601

    Ja s instalom Ati mám aj DVD player takže nepotrebujem nič ku WMP
    ale keď to robiš cudzim tak čo im budeš vysvetľovať aj keď to všetko vypínam vo WMP.
    Zase Power DVD je lepší ale wmp koplexnejší
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu občas Avatar uživatele freezeJCavi
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    216

    Citace Původně odesláno od Jano
    Ja s instalom Ati mám aj DVD player takže nepotrebujem nič ku WMP
    ale keď to robiš cudzim tak čo im budeš vysvetľovať aj keď to všetko vypínam vo WMP.
    Zase Power DVD je lepší ale wmp koplexnejší
    já jedu přes WINDVD nebo Sonic cineplayer
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. ATI Xpress 1250 funguje na 50%, preco?
    Od quasi v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 17-03-2008, 10:23
  2. Preco sa trha/seka obraz...?
    Od mateus v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-08-2007, 19:26
  3. Lightscribe - preco nejde?
    Od quasi v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-01-2007, 16:26
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 09-03-2006, 17:54
  5. Preco tu nikto nespomenul DivX6 ?
    Od stayman v sekci Kodeky
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 20-06-2005, 21:56