Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: S-VHS + černobílý obraz

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele imported_PetrX
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    20

    Sice vím, že se tady o tom už hovořilo, ale nejsem z toho napsaného příliš moudrý.
    Jedná se mi o to, že jsem spojil PC s televizí pomocí kabelu SCART>S-VHS+3.5 jack Audio a když vše nastavím tak se mi na televizi (starší typ) objeví obraz, který má velice nevýrazné barvy (skoro černobílý), tak jsem to skusil na nové televiz a tam byl obraz dokonce černobílý. Poradíte mi někdo prosím co s tím.

    Grafickou kartu mám Shapphire ATI RADEON 9550 VIVO.

    Petr

    Sorry: nějak sem zapoměl tu češtinu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    ok
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    Víš jistě, že ta TV "umí" S-VHS?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Prepni grafiku na Video signal a je to, teda u ATI nie som si isty...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele imported_PetrX
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    20

    Tak teď přesně nevím co myslíš, jak přepnu grafiku na Video signál?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Myslel som na Compozit a nie na S-Video.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele imported_PetrX
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    20

    Neznáš nějakou stránku, kde by byli nějaký návod či info o nastavení ovladačů ATI, hledal jsem na ATIFAN, ale tam nic není.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Fakt nepoznam, nastavim si vsetko sam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    PetrX
    Vždyť to se dá nastavit. Máš Catalyst Control Center?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele imported_PetrX
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    20

    no to nemám mám jen control panel
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    Alf Alf je offline
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    898

    PetrX
    Myslím, že v první řadě by to chtělo odpovědět na otázku, kterou položil pee.tr
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Alf
    PetrX
    Myslím, že v první řadě by to chtělo odpovědět na otázku, kterou položil pee.tr
    To je jasne, ze nevie spracovat S-Video signal, na to odpovedat netreba, navyse ma ta chybu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    Alf Alf je offline
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    898

    Pak teda stačí použít jen správný kabel, protože, pokud vím, u ATI se typ výstupního signálu nenastavuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Tak to neverim !
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    Alf Alf je offline
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    898

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    Tak to neverim !
    Tak to je mně úplně fuk.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Černobílý obraz na TV při přehrávání VHS
    Od elmartin v sekci Stará technika (VHS, 8mm...)
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 25-12-2011, 19:50
  2. GF 8600 - černobílý obraz z TV OUT
    Od SONO v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 08-07-2009, 12:11
  3. po změně kabelu jen černobílý obraz
    Od raven_tvf v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 07-05-2006, 22:01
  4. GeForce 6600 a černobílý obraz
    Od bousa v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 31-03-2006, 16:37
  5. CRT: Černobílý obraz PC - SONY KV-29CS60
    Od Jad v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-09-2005, 16:45