Tak z toho mám velice špatné pocity. Knihu jsem nečetl ale film je podle mě absolutní nesmysl..
Co vy na to ?
Tak z toho mám velice špatné pocity. Knihu jsem nečetl ale film je podle mě absolutní nesmysl..
Co vy na to ?
mouty
Možná, že to chce si přečíst tu knihu. Nečetl jsem, neviděl, tak nevím.
stopař - kniha rozhodně za přečtení stojí.
Mam to, este som to nevidel, mozno cez vikend.. ale bracho bol na to j v kine, ze vraj sranda.
Je to jedna z nejúspěšnějších knih na Britských ostrovech. Ale i v recenzi na film v Premiere říkali že je to těžko zfilmovatelný a výsledek je: HLAVNĚ PRO FANOUŠKY KNIHY.Původně odesláno od DoomHammer
kniha=absolutni spicka![]()
film=slabsi nez sem cekal, ale porad nadprumer...
clee: absolútny súhlas, kniha nemá chybu, zato má špecifický humor, komu nesadne kniha, na film nech zabudne. Neviem posúdiť, ako pôsobí film bez prečítanej knihy...
ten film budu muset někde sehnat...
Na DVD už vyšel, všude jinde než v ČR na dvou discích. U nás na jednom s dabingem a ořezanými bonusy![]()
http://www.dvdbest.sk/Product.cfm?ProductID=110183
Bonusy to ma, neviem ako orezane a co je na tom druhom DVD.
kniha je genialna a film bol tiez v pohode![]()
Ty kniky jsou super (všechny). Film je slabší, ale to se dalo čekat . Adams už do toho moc mluvit nemohl a jak zhustit děj několika knih do filmu.
Celkem koukatelný je i původní seriál BBC z 80 let . Ten je téměř přesně podle knih a Marwin se mi líbil víc (ve filmu se starý a nový Marwin setkali ve frontě na Vogonské planetě).
mě se knihy líbily a z filmu jsem nadšený (sice mohli věnovat více času té básni a odrecitovat ji celou nahlas) doufám že bude i pokračování
RESTAURANT NA KONCI VESMÍRU a další pecky
Knížku jsem nečet,ale film byl super! Pár slov k podstatě a ještě pobaví.![]()
knih je vícero a všechny doporučuji dost toho ve filmu nebylo