Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Adobe Premiere 1.5 HW požadavky

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    95

    Nevite niekto aké minimálne/doporučene hardwarove požadavky potrebuje strihovy program Adobre Premiere 1.5???
    Máte niekto skusenosti s tímto strih. programom???

    Ďakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    laci53

    1)
    System requirements
    Windows

    Intel® Pentium® III 800MHz processor (Pentium 4 3GHz recommended)

    Microsoft® Windows XP

    256MB of RAM (1GB or more recommended)

    800MB of available hard-disk space for installation

    Microsoft DirectX-compatible sound card (multichannel ASIO-compatible sound card for surround sound support recommended)

    CD-ROM drive, CD recorder (CD-R/-RW) required for CD creation

    DVD recorder (DVD-R/RW+R/RW) required for export to DVD

    1,280x1,024 32-bit color video display adapter (OpenGL card recommended)

    For DV: OHCI-compatible IEEE 1394 interface and dedicated 7200rpm UDMA 66 IDE or SCSI hard disk

    For third-party capture cards: Adobe Premiere Pro certified capture card

    Internet or phone connection required for product activation

    2) máme !
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele Rennno
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    134

    Ahoj, já jenom doplním něco ohledně toho údaje: "Intel® Pentium® III 800MHz processor"...... Já mám Intel® Pentium® III 1000MHz a musím bohužel říct, že střižna se spustí, jakžtakž se dá v ní pracovat, ale když spustím přehrávání náhledu (samosebou bez jakéhokoli aplikovaného efektu), tak se obraz trhá. A to jsem to zkoušel na úplně nové instalaci Windows, žádný jiný program nemohl počítač namáhat. Jinak mám RAMku 768 MB. Takže ten Pentium 4 je podle mého minimum, ne Pentium III.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    544

    Musím potvrdit že Premiere Pro je docela náročná na "železo", ale, když ji dáte, tak je s ní prima práce. Je dobré opravdu P4 HT (min. 3 GHz), protože potom se Premiere tváří jako, že jede na 2 procesorech a k tomu minimálně 512 RAM dual. Potom i v náhledu na TV bez předchozího renderování to jede v u určitém RT (při náročnějších filtrech či kompozicích to trochu cuká)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas Avatar uživatele freezeJCavi
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    216

    zkoušel to někdo na AMD?

    (spustí se to vůbec?)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    Tieto minimalne poziadavky, ktore sa vyskytuju u niektorych softwarov je idealne vzdy zdvojnasobit dvomi, v inom pripade sa dlzka tvojho zivota videli dvomi
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas Avatar uživatele freezeJCavi
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    216

    jistě čím rychlejší procesor tím delší život aby mohl člověk chodit do práce aby měl peníze na upgrade
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-07-2011, 18:15
  2. Adobe Premiere cs5...
    Od Karffe v sekci Editace videa
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 02-05-2011, 19:00
  3. Adobe Premiere Pro
    Od jmach_jim v sekci Editace videa
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 15-02-2010, 07:20