Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: DUAL LAYER DVD

  1. #1
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    540

    Zdravím.

    Viete mi poradiť soft., v ktorom by som mohol nastaviť, čo sa ma zapísať na 1. vrstvu a čo na 2. vrstvu DVD ?

    VĎAKA
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Milosbb
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    930

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    MOJE
    To si myslim ze nejde ovlivnit. Proste zapisuje data a ve chvili, kdy prekroci 4,3GB prvni vrstvy, tak zacne palit druhou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Ja si myslim ze by to slo, ale otazne je, ze naco !!! \/
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    StayMan by €RikŁ€
    Myslis, ze lze zaplnit treba jen 10% z prvni vrstvy a zacit palit do druhe?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    To neviem
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Ovlivnit urcite soubory, jestli budou obsazeny ve vrstve 1 nebo 2 ...tak to jo, to by teoreticky melo jit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele Ras2
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    81

    Skus si precitat toto . Na zaciatku to moc k veci nie je, ale ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Určení místa přechodu z 1. do 2. vrstvy DL "musí" umět autorisační SW. U mne ve Scenaristu to lze zvolit v záložce Layout Editor...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ENCORE CS5 - problem DUAL LAYER
    Od KREATOR v sekci Mastering
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-08-2011, 20:08
  2. MPEG Layer-3 a VirtualDub
    Od RaDim_ v sekci Editace audia
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-12-2006, 16:35
  3. A co Dual-Layer?
    Od mango v sekci SW přehrávače
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 11-12-2004, 14:12
  4. Leadtek-TV2000XP-Expert>Dual 1>Dual 2
    Od gage v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-09-2004, 20:52