Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: DVDSupTools

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele BorekS
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    35

    Uz se zacinaji obejovat dotazy "jak na tvorbu titulku pro DVD", ovsem v jine casti diskusniho fora...

    hodim sem link na jednu z osvedcenych variant jednoducheho authoringu v programku IfoEdit - DVD bez menu, kde prvotnim zdrojem mohou byt titulky TXT/SUB (format MicroDVD)...

    http://web.quick.cz/FKasparek/Softwa...VDSupTools.htm

    krome downloadu je tam i dokumentace, se vsim, co je potrebne vedet. takze doporucuji poradne prostudovat, odzkouset a pak se teprva ptat
    viz nesciselnekrat opakujici se dotazy na starem auditoriu, typu: proc je to zeleny, kde menit parametry titulku (velikost, font...), je to moc dole, co je to ini, menim parametry v ini a porad nic... atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    845

    Tp máš marný kolego Než aby si někdo přečetl návod, tak se raději zeptá.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Roman_tvf
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1

    Plný souhlas s Volodou
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Krtek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,301

    To je super. Zrovna tenhle prográmek jsem dneska celej den hledal
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Stano_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    523

    Skusal som urobit titulky (LOTR3 cz) s DVDsuptools, ale na 4 riadkoch vypisule chybu - dlzky 726,784,728 a 727 sirka strany. Asi sirsie fonty ?VD ich cez filter TextSub zoberie a zobrazi bez problemov.
    Velkost fonto som v *.ini upravil na 18 (ako vo VD), to iste.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele BorekS
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    35

    Stano: jo, dokud log nebude ok, budes muset opravovat. na to muzes jit treba:

    a) zmensis jeste vic fonty, pripadne typ fontu (ale to bych uz nedoporucoval)

    b) v titulkovem zdroji opravis delku titulku (to preferuju ja)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Tak, tak, raději dva řádky, než místo písmen blechy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    5

    jednoducho tie riadky skráť, no bez zmeny významu vety, aj mne to tak písalo v troch riadkoch.
    Odpovídat lze po přihlášení