Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Ch-462, nesedí délka titulků.

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Fido
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    4

    Prosím o radu, kde je chyba. Editorem je v souboru .srt nastavená minimální délka titulku na 800 ms. Ale Ch-462 takto krátký titulek nezobrazí stanovenou dobu, ale jen ho jakoby problikne. V PC všechny časy sedí.
    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Fido
    No, 800ms je pro titulek dost málo i kdyby se zobrazil na tuto dobu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Fido
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    4

    Pro číslovky a podobně to stačí bohatě. Také to je defaultní hodnota v editoru pro nejkratší titulek. Mate mě. že WMP naprotestoje.
    F.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Fido
    WMP protestovat nemůže, protože titulky vůbec neumí
    Co je Ch-462? Nějaký přehrávač? Tak potom bude asi chyba v něm.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    cyberhome
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    35

    S největší pravděpodobností za tímto titulkem následuje další, který se zobrazí dříve, než tenhle titulek zhasnout. V SubtitleToolCZ je záložka Prověřit stav, na které se dá zjistit, že titulky překrývají a v Editaci se to dá opravit. Ale bývá s tím dost práce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    John Major
    SubtitleToolsCZ to umí i automaticky opravit, ovšem na editaci a úpravy titulků je nejlepší SubtitleWorkshop, tam se dá nastavit m.j. i min. a max. doba trvání titulku.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Délka Firewire
    Od gebu v sekci DV/HDV
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-10-2006, 07:40
  2. Delka kabelu
    Od strelec_oldd v sekci DVB-T
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-03-2006, 13:03
  3. Architect 3c - délka titulků
    Od poel v sekci Mastering
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-02-2006, 13:17
  4. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-12-2005, 17:57
  5. Vegas a délka "titulku"
    Od MiP v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-11-2005, 07:08