Zdravím,
existuje nejaká ochrana proti rozmazání barvy na potištěném médiu ?
Tiskarna je Epson Stylus R300 a potistěná strana media se i po zaschnutí nechá lehce máznout. Je mozné tomu nejak předejít?
Díky za info
S pozdravem A.
Zdravím,
existuje nejaká ochrana proti rozmazání barvy na potištěném médiu ?
Tiskarna je Epson Stylus R300 a potistěná strana media se i po zaschnutí nechá lehce máznout. Je mozné tomu nejak předejít?
Díky za info
S pozdravem A.
A to tiskneš na Printable media? Taky tisknu ( na Canonu) a ještě se mi to nestalo, a to kolikrát udělám na jednu placku dvojitý potisk.
Měl jsem různá média, pro potisk vždy printable tiskárna Canon a nic se nemaže.
Tady zřejmě někdo tisknul na obyčejné placky. \/Původně odesláno od arleta
nerozmže se to ani při styku s vodou ?
co to zkusit přelakovat ?
Většinou média vodou neumývám, přesto je ale někdy lehce "šmrncu" akrylátovým lakem ve spreji. Je to ale spíš kvůli vzhledu.
Naco ten dvojity potisk - su farby na DVD slabo vidiet alebo nejaky iny problem ???Původně odesláno od Jambi
wizzard : zkus a uvidíš. Nechám udělat potisk jednou, hned zasunu plotnu ještě jednou a tisknu hned na to ještě jednou. Barvy jsou sytější, a celkový dojem je o hodně lepší. Kdybych to ještě navrch přelakoval bylo by to lepší jak z obchodu. Ale ještě jsem v obchodě nanarazil na lak na přelakování CD a objednávat se mi to nechce.
Niekedy to skusim...takze pre dobry potisk tonerom nesterit![]()
(Canon IP 4000)
Taky mám PIXMA 4000 a ta spotřeba není tak strašná, i když mám kvalitu tisku nastavenou na maximum.
Tak potisk by sme mali zatial vyrieseny... a co ten lak ???(o tom asi zacal tento tread). Nehodi sa na to nejaky spray alebo podobny vynalez (nemyslim priamo lak na vlasy) \/ .
To ale asi bude uz drahy spas, tipujem...![]()
Vím, že se prodává speciální lak na přelakování CD, ale ještě jsem ho nezkoušel někde vyhledat, takže nemám tušení co to stojí. Možná by šel použít i nějaký jiný lak ve spreji, ale ještě jsem to nezkoušel, takže jestli má někdo zkušenosti, sem s nimi.
S těma lakama opatrně, jednou tu StayMan někomu poradil na odstranění nápisu odlakovač na nehty. Nápis sice zmizel, ale záznam z placky taky.![]()
Má tisk nějaký vliv na kvalitu nebo životnost CD (DVD jsou v pohodě tam je záznamová vrtva uprostřed)? Slyšel jsem nějaké fámy, tak si chci ověřit co je na tom pravdy.
Chemikálie se proleptá dovnitř! Nebrat!