Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

SW pro remote

kuceraj (21)|22.6.2004 22:53
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jak rozchodit ovladač na Leadtek Winfast 2000 Expert. Chci ho používat k ovládání windows, atd ... Stáhnul jsem program UICE a Girder, ale ani jeden nechodí ... Nemáte s tím někdo zkušenosti ???
Ivo Mašek (10205)|23.6.2004 07:39
Jakou máš představu o tom, že bys ovladači TV-karty ovládal také OS (Windows je operační systém, nemýlím-li se).
-----
Je ráno, mám po noční - je možné, že mi to ještě blbě zapaluje.
kuceraj (21)|23.6.2004 18:11
[quote=Ivo Mašek]Jakou máš představu o tom, že bys ovladači TV-karty ovládal také OS (Windows je operační systém, nemýlím-li se).
-----
Je ráno, mám po noční - je možné, že mi to ještě blbě zapaluje.[/quote]

Jistě, přesně taková je moje představa ... Ten SW o kterým jsem psal, je pro to dělanej ... Je tam dokence i preset pro můj ovladač, ale mě to nějak nechodí ...
Doom (2331)|24.6.2004 09:01
pro Girder existuje plug-in, který je pro Experta. komusi na fóru (tuším, že to byl Klignac) fungoval.

nemáš náhodou nainstalované únorové ovladače? ty totiž efektivně nekomunikují s produkty třetích stran :-)
kuceraj (21)|24.6.2004 18:14
[quote=DoomHammer]pro Girder existuje plug-in, který je pro Experta. komusi na fóru (tuším, že to byl Klignac) fungoval.

nemáš náhodou nainstalované únorové ovladače? ty totiž efektivně nekomunikují s produkty třetích stran :-)[/quote]

No můj ovladač je z 6.2.2004. Takže to bude asi tim co ??? :-( Jaké ovladače byjsi doporučoval ...
Doom (2331)|25.6.2004 08:40
Jo, to je onen pokažený ovladač. Ivo Mašek doporučuje používat ovladače z CDčka, ty jsou prý optimální. (já se přiznám, že ani ovladače z CD mi s provozem Girdera nepomohly, ale já mám špatně nainstalovanou kartu - v rámci experimentů s ovladači jsem někde něco pokazil a plánuju kompletní reinstalaci počítače 8-) )
Ivo Mašek (10205)|25.6.2004 19:05
Nejdříve zkus ovladače a software z CD. Teprve pak experimentuj.