Nevím sice co to je "k mání na netu"ale na www.dvbviewer.com je k dispozici verze 3.5.0 - hlásí se jako DVB Viewer V3.5.0.1 (beta).
Nevím sice co to je "k mání na netu"ale na www.dvbviewer.com je k dispozici verze 3.5.0 - hlásí se jako DVB Viewer V3.5.0.1 (beta).
to tam zapomeli developeri, ale je to final verze
SUPER! Už mám taky koupenej dvbviewer a díky za nápad, jak sprovoznit nahrávání více pořadů najednou ve verzi GE. Nahrát plugin víckrát by mě nenapadloŠkoda jen toho zmatku v EPG
![]()
Je to super program, všichni co to sháníte po netu si to koukejte koupit, za těch 15 euro to stojí![]()
Vím, že můj přispěvěk nejspíše patří trochu jinam, ale všiml jsem si, že i zde nějaké informace padly.
Takže, jestli jsem to debře pochopil, tak tv karty, které maji ovladače pro WIN MCE, by teoreticky měli pracovat i s nejnovějším DVBV. Nevite někdo, zda se někde nepovaluje seznam, které karty podporuje? Dále by mě zajímalo, zda tato karta pracuje s WIN MCE. Bylo by mi to docela jedno, ale drahá polovička by to určitě uvítala.
Předem děkuji za info.
» Description: DVBViewer GE
» Version: 2.0.2
» Size: 1363 KBytes
» Last Updated: Today
tak ze bych taky konecne GE vyzkousel?![]()
To já zas PRO verzi asi ani už zkoušet nebudu, musí se to instalovat a vůbec![]()
Mám GE od včerejška a už mi přirostl k srdci. Zpočátku mně překvapilo, že není potřeba instalovat, ale to mám samozřejmě nejraději. Jen sem překopíroval seznam kanálů z TE.
Prý je PRO náročnější. No - pokud je tak náročná jako TE, pak souhlasím, s TE se mi sekal obraz při surfování na webu, teď mohu i nahrávat celý multiplex bez problémů a přitom se i dívat a surfovat. Nebo se nahrává na mém účtu a manželka je mezitím na svém účtu .. pohoda.
tak sem ho teda zkusil, znatelne rychlejsi nez pro verze, prehlednejsi nastaveni a epg se lip refreshuje pri prechodech mezi muxy, zatim si ho necham![]()
clee
sem to řikal už dávno![]()
prosím JAK?Původně odesláno od clee
automaticky kupodivu, kdyz sem prepnul v pro z ct1 treba na primu tak tam v osd visely vetsinou uplne nesmyslny porady, jeden radek z ct1 druhej treba z ocka, v ge je tohle nejak lip osetreny
hm, tak nic. já když kliknu na primu, tak vidím všechny pořady z čt1 a když kliknu zpět, tak vidím pořady čt1 a primy dohromady.
tak jsem koupil placenou verzi a narazil jsem na 2 problémy:
1) (GE i PRO) naladěné stanice jsou číslované od nuly, takže první stanice je na dálkovém ovladači na 0 místo na 1. Jde to nějak změnit, kromě přemapování tlačítek?
2) (GE) - dálkový ovladač fungujuje v obou verzích programu, ale v GE nefunguje přemapování tlačítek. Když na danou položku poklepám, nevyskočí okénko pro naučení tlačítka. Ani tlačítko "naučit" tam není (v PRO verzi je).
DVB Viewer GE 2.1.3.0 vyvěšěno dnes. Lze použít češtinu pro v 2.0.2