Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 84

Téma: D.O.G - DVBViewer Owners Group

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    5

    Ahoj, má někdo tušení proč EPG chodí v DVB vieweru mějak divně. Pořady se objevují všude možně jen ne na správném programu. Na EPG se vůbec nedá spolehnout. je zajímáve že při klepnutí do dolní části obazu se informace o aktuálním programu obejví většinou správně
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    to by me taky zajimalo, pomuze jen smaznout epg.dat a nechat to naloadovat znova, ovsem jen docasne...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček Avatar uživatele etecka
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    36

    tohle mě taky dost štve. epg v dvb, atj už ge nebo pro, je pro mě téměř nepoužitelný, chodím na internet pro tv program. přemýšlel jsem jestli to nesouvisí s tím že mám naladěny stejné programy z 2 různých multiplexů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    121

    Citace Původně odesláno od clee
    to by me taky zajimalo, pomuze jen smaznout epg.dat a nechat to naloadovat znova, ovsem jen docasne...
    Ahoj, mam dotaz, kde či jak necháte naloadovat nový data pro epg.dat?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    smaz ten epg.dat a restartuj dvbviewer vytvori se novej...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Nasty_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    583

    ovšem pozor na to, dělal jsem to tak pravidelně bez problémů, až se mi pak stalo, že nešel epg zapnout vůbec, tlačítko bylo zašedlé a nic s ním nehnulo. Pomohlo až přepsat znovu i Setup.ini, což byl pak vopruz, veškerá nastavení znovu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    121

    Díky, hned večer to zkusím. Smazat, to zní jednoduše. Pokud by se nesmazal, bude se po čase aktualizovat sám nebo je epší ho čas od času smáznout?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Nasty_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    583

    Mám zkušenost, že pokud se pohybuju jen v rámci jednoho multiplexu, vydrží docela dlouho v pohodě, aktualizuje se samozřejmě sám, bývá (u ČT) celkem dobrý a tak asi na 5-6 dnů dopředu. Pro naprogramování nahrávek úplně super komfort. Ale jakmile jsem vlezl do dalšího multiplexu, všechno se to vždycky hned pomíchalo a pomohlo až to smazání. Jak je to teď aktuálně, když zase od začátku roku dělali nějaký škatule hejbejte se, to zatim nemám vyzkoušený.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    ja mam oba multiplexy a je v tom peknej bordel, ale nevim jestli je to bug dvbv nebo muxu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Nasty_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    583

    No, někdo se na to ptal před časem ve fórech na dvbwieveru (možná exTNT, ale nevím už jistě) a tam mu někdo z moderátorů tvrdil, že DVBV je v tomhle směru OK, že to je asi bordel u broadcastera. Kdoví. Asi by bylo užitečný vědět, jak vypadá EPG na jiným zařízení, s jiným softem, nebo se stejným softem na jiným zařízení atd. Teď se na to znovu budu muset kouknout, protože po těch změnách ve vysílání už snad nikde nejdou naladit stejný stanice v různých muxech?? nebo se pletu? Tak jestli se to bude pořád ještě motat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček Avatar uživatele laho
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    14

    Zdravím,
    dnes vyšla nová verze DVBViewer GE 1.9.4.0 - pro moje TVGo DVB-T01
    od Geniusu asi to nejlepší
    Edit: Edit2: už je ti OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42

    LS8 LS8 je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    30

    Zda se mi to nebo se nejnovejsi nero ze setkove rady (6.6.1.4) konecne nehada s dvbviewerem (ge 1.9.4.0)? Dneska jsem uvedene verze soucasne nainstaloval, a nemusel jsem RadLight filtrem deaktivovat audio dekoder od nera, a vse funguje
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček Avatar uživatele Lucky_Luke
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    9

    To EPG neni v softu, ale jestli jsem to dobre pochopil, tak oba multiplexy maj stejny cislovani a tak se to obcas prohodi V MediaPortalu to dela to samy a nekdy i se stanicema

    Jinak....docela vazne premyslim, ze DVBViewer bude prvni soft co si legalne koupim... Je fakt tak dobrej? Pouzivate ho nekdo s kartou Pinnacle 200e?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    dneska vysla po peti mesicich prvni final verze s oznacenim 3.2.5, so check it
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    14

    No nevím,na netu je k mání verze 3.2.6
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Mediální skupina M77 Group dnes koupila Skylink
    Od interfernet422 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 27-10-2011, 17:20
  2. Motion track pre cely track a group (vegas)
    Od elrarach v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-02-2008, 08:56
  3. DVBViewer GE 2.0.1
    Od padluke v sekci DVB-T
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-01-2007, 22:58
  4. DVBViewer
    Od oldafyno v sekci DVB-T
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-01-2006, 12:01
  5. AverMedia DVB-T 771 + Czech DIgital Group
    Od blackdave v sekci DVB-T
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-07-2004, 18:12