Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Vegas 6 a MOV z fotaku

  1. #1

    V12 V12 je offline
    Nováček Avatar uživatele V12
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    12

    Mam Vegas6c a fotak Panasonic FZ30, ktory nataca video do 640x480x30fps MOV. Ked chcem vo Vegase6c pospajat viacero videosekvencii, v okne Preview vidim vsetko OK, ale vysledne video je iba cernota. Ked to iste urobim v starej vercii (4), vsetko je OK. Kde moze byt problem ? QuickTime samozrejme mam...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas Avatar uživatele imported_krist
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    119

    mam tady video z FZ20 a dela me to to samy co tobe. Se stejnym problemem jsem se potykal u videa z myho Canonu S1 (avi - mjpeg) a bylo to nekvalitnim kodekem mjpeg. Sehnal jsem lepsi (Morgan Multimedia JPEG codec) a uz je to ok. V pripade quicktimu ale nahradu neznam.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    V12
    Přepočítej v Canopus ProCoder 2 na MPEG/AVI PAL Tvoje videa s foťáku a pak to hoď do Timeline ve Vegasu a pospajaj si, jak Ti libo ! Tak to dělám alespoň já, ale určitě to jde i mnoha jinými způsoby !
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    V12 V12 je offline
    Nováček Avatar uživatele V12
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    12

    Dalsia zaujimavost - DVDArchitekt s MOV suborom z FZ30 dokaze pracovat v pohode. Takze sudruhovia od Sony niekde urobili chybu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od V12
    Dalsia zaujimavost - DVDArchitekt s MOV suborom z FZ30 dokaze pracovat v pohode. Takze sudruhovia od Sony niekde urobili chybu
    Vidis, a to vie aj s AC3 ale Vegas nie, to teda fakt niekde maju chybu ))
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peco
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    801

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    Citace Původně odesláno od V12
    Dalsia zaujimavost - DVDArchitekt s MOV suborom z FZ30 dokaze pracovat v pohode. Takze sudruhovia od Sony niekde urobili chybu
    Vidis, a to vie aj s AC3 ale Vegas nie, to teda fakt niekde maju chybu ))
    DVDArchitect dokáže dokonca aj *.m2v a môj vegas 6.0 nie. A práve preto do vegasu mpeg nepchám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    V12 V12 je offline
    Nováček Avatar uživatele V12
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    12

    Problem bol vyrieseny, uplne som odinstaloval QT, z
    http://www.majorgeeks.com/download4100.html
    stiahol QuickTime Alternative 163, nainstaloval a uz to frci tak, ako ma...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Tak vidis, zalezi na kodeku \/
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Změna softwaru ve foťáku
    Od rjja v sekci Videokamery
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-02-2012, 14:32
  2. Jaký splitter na MOV z foťáků?
    Od hwjack v sekci Kodeky
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 06-08-2008, 19:47
  3. Jak střihnat avi klip z foťáku
    Od Paulus v sekci Editace videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 15:55
  4. AVI z fotaku na DVD
    Od faly v sekci Editace videa
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 16-06-2006, 12:51
  5. úprava avi souboru z fotáku
    Od ada_tvf v sekci Editace videa
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 08-09-2005, 07:59