Nastaveni casu zachytavani (Fly 2000 TV)
Jde v tomhle programu nastavit cas zacatku a konce zachytavani? Neco jako klasicky nastaveni na videu :)
Scheduler. Je v menu, ked kliknes na okno s obrazom pravym tlacidlom mysi.
Nastavis den, zaciatok, koniec nahravania, stanicu. Klasicke video, ak si myslel toto...
Nastavis den, zaciatok, koniec nahravania, stanicu. Klasicke video, ak si myslel toto...
Řešil někdo automatické vypínání a zapínání. Mám ManliTV a donedávna jsem byl odkázán pro nahrávaí na combo plánovač + ATV. Protože ale ATV neumí manli ladit musel jsem spustil DSCALLER a naladit, spustit ATV a nahrávat.(combo plánovač to umí sám ale musel jsem každý program nastavit 2 x) Teď se konečně Fly2000 naučil ladit Manli ale zase nemá tu vymoženost vypnout a zapnout počítač jako combo plánovač. Vým že to umí byalarm ale já chci jen nastavit program a o víc se nestarat. Klidně bych si i nějaký mprogram napsal ale nevím zda jde Fly2000 ovládat např. parametrem.
Počítač zapínám BIOSem a vypínám ho pomocí programu, který měří zatížení procesoru - jak skončí nahrávání, spadne na 0 a program vypne počítač. Ani jsem nepátral, jestli ve FLY2000 možnost vypínání je - možná že jo ... :-?
Romane, máš link ne ten "který měří zatížení procesoru - jak skončí nahrávání, spadne na 0 a program vypne počítač"?
http://technet.idnes.cz/sw/sw_os/windows_uspora_021011.html, nebo to můžeš stáhnout ze Slunečnice...