Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 25

Téma: Premiere PRO - audio

  1. #1
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    207

    mam dotaz, pri vlozeni nejakeho klipu do timeline mi premiera pocita na pozadi audio (CONFORMING AUDIO), pozice vpravo dole.

    Proc?

    A jde to nejak vypnout? (nic jsem nenasel)

    Docela mi to brzdi pri praci, napr. kdyz chci ripnout obrazek do BMP tak proste musim pockat nez to dopocita.

    Nejdrive jsem si myslel ze je to graficke vykreslovani zvukove stopy, ale i kdyz dam zobrazit pouze jmeno zvuk. stopy tak to stejne pocita.

    Poradte prosim. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    127

    Pokud vím, tak vypnout to nejde.. Premiera si přizpůsobuje klipy (video i audio) ke své potřebě. Tím se prakticky vyloučí nešvary, které měla třeba Premiera 6.02, nebo 6.5 třeba při vložení mp3 na timeline. zřejmě nemáš zrvna nejsilnější sestavu. Počkej chvíli, něž Premiera skončí, pak jede vše OK.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    207

    Moje PC

    AMD Athlon 64bit 3200+
    500MB RAM
    ATI 9600 ultra
    HDD 200GB

    myslis ze je to slaby?
    co bych teda potreboval proboha za masinu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    127

    Citace Původně odesláno od duck
    Moje PC

    AMD Athlon 64bit 3200+
    500MB RAM
    ATI 9600 ultra
    HDD 200GB

    myslis ze je to slaby?
    co bych teda potreboval proboha za masinu?
    To zrovna ne, ale na frekvenci procesoru nestojí výkonost sestavy. Hóóódně moc záleží i na ostatním HW,jak je to vše sladěné a jak to spolu dokáže komunikovat. V sestavě může být nějaké slabé místo, které to vše drží. Hlavně se prosím tě neptej co,jak a proč, protože každé PC je originál a každý jede nějak jinak. To se tady na dálku nedá vyřešit. Je to stejné jako s auty.Některé jede 10 let bez nutnosti servisu a u jiného si majitel tyká s mechaniky, protože je tam ob týden. Ale nic na tom nemění fakt, že Premiera tu operaci bude provádět. To nemůže trwat moc dloho. Mám Durona 1100 MHz a hodinový klip Premieře trvá asi minutu. V tomhle na tom ty bude v nejhorším stejně, spíše lépe. Ale za jistotu, že ti to nespadne a budeš pohodově stříhat, stojí si počkat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    207

    OK a diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    duck
    AMD není optimální varianta na střih videa - tou je prvotně Intel a už se to tu rozebíralo mnohokrát a nerad bych se zas zde dohadoval s nějakým dlouholetým vysmátým AMDéčkářem (uživatelem-střihačem ).
    Tvůj možný problém je v RAMkách, protože 512Mb je málo a systém Ti zřejmě swapuje na HDD, což značně spomaluje většinu úloh !
    Když se podíváš na offic.stránky PremierePro 1.5,
    http://www.adobe.com/products/premiere/systemreqs.html
    v odkazu Systém Requirements najdeš odpověď na Tvůj dotaz potvrzený od výrobce ! Konfiguraci Tvého kompu považuji za minimální pro střih v kterémkoliv dospělém střihovém softu a vzhledem k RAMkám i pro použití s Pinnacle Studio XXX+++ !
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Modena
    Jeden soft me napada, ktery by to i na takovem kompu a i s temato ramkama zvladl, ale tady je vlakno o Premiere a proto ho nebudu jmenovat...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Fantas!
    Minimum je tam uváděné 256MB, doporučené 1GB !
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Modena
    jj, u premiery jo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Fantas!
    Však jsem taky myslel PremierePro ! Jinej odkaz jsem nedával !
    Start premierePro s rozpracovaným projektem obnáší u mě načtení cca 300MB-400MB, bez projektu cca 220 MB ! Mám 2GB a zakázaný swap na HDD, takže mě to žíly netrhá !
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Modena
    jj, to zakazane swapovani ma neco do sebe!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Fantas!
    PC: Barton 3000+,Epox,ATI9800Pro,GeniusVWP3,RAM 512MB,SB Live!,SATA200GB + ATA80GB,DVD LG 4081B
    Moc rezervy nemáš - nepřemejšlíš o zrychlení kompu ? Osobně se domnívám, že RAMky a systémHDD jsou na střih podstatnější, než výkon procáku ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Modena
    No vis, striham ve Vegasu, tak ze ne! (Rendering me netrapi, protoze jsem v praci a dvoupruchod 2 hodiny mi trva cca 9hodin, tak proc cvakat tolik... Jedine o cem uvazuju je jeste jeden SATA disk...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    207

    FANTAS

    vim ze to sem nepatri, ale chci se te zeptat ohledne grafarny mam tu samou.

    nemas problemy s vystupem s-hvs?
    me to delalo hroznej obraz na TV a za boha jsem to nemoh nikde nastavit,nebo teda moh ale jen ostrost barvy a takovy picovinky.

    a jeste se te chci zeptat jestli nejde nejakym zpusobem nastavit aby okno MONITOR v Premiere se zobrazovalo na druhem monitoru.

    diky duck
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    duck
    No presne to mi u te atiny delalo. Nastesti mi odesla, reklamoval jsem ji a ted mam prachy zpet! ) Hodil jsem tam mou puvodni GF4 a ta je na TV jak vino!
    Jo a jinak k te premiere, myslim ze by to nemel byt problem. Modena ti jiste poradi!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Audio Kodek pro Adobe Premiere
    Od Blow v sekci Kodeky
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 28-05-2008, 08:37
  2. audio komentar v premiere
    Od tomuz v sekci Editace videa
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 01-08-2006, 20:33