Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: sitove propojeni 2 PC a kabelovka

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele fofr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    89

    den 3


    mam PC propojene s netem pres kabelovku s dvema sitovkama, druhy PC jsem propojil krizovym kabelem do druhe sitovky prvniho PC, ktery je pripjen na net a stale to nemuzu rozchodit,

    co s tim?

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    u sitovyho pripojeni k netu musis zapnout sdileni pripojeni k internetu a na tom druhym PC zadej u polozky gateway, IP prvniho PC (LAN) a DNS
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Diablo
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    719

    fofr
    Nemůžeš si koupit na pár stovek switch?



    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele fofr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    89

    volodo, koupil jsem ho , ale problem nevyresil, po konzultasi ze Selfnetem, od ktereho mam net, rekli, ze mi druhou ip adresu nedaj

    clee kde je gateway ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    pravej klik na network connection, properties, TCP/IP protokol, properties, treti kolonka "default gateway", dns sou hned pod tim
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    198

    fofr


    VYDRŽ , V ÚTERÝ UŽ TI DOVEZU ROUTER, BUDE TO V POHO..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele fofr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    89

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od PetrJ
    fofr


    VYDRŽ , V ÚTERÝ UŽ TI DOVEZU ROUTER, BUDE TO V POHO..
    Už tam měl dávno být
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Trent
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    324

    ide to aj bez routeru, ako vravi clee... wxp aj w98, no problem... popripade, ak je problem, staci pouzit kerio, lan602, sygate office... atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele fofr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    89

    no zkousel jsem to aj s nekterymi zasvecenymi on-line a marne, neslo to, do zitra snad uz vydrzim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    zrovna vcera sem tenhle ukon provadel a slapalo to hned napoprvy, sem holt dobrej ale vazne, nevim kde muzes mit zadrhel, neni na tom nic slozityho
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu občas Avatar uživatele Slůně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    135

    Citace Původně odesláno od clee
    zrovna vcera sem tenhle ukon provadel a slapalo to hned napoprvy, sem holt dobrej ale vazne, nevim kde muzes mit zadrhel, neni na tom nic slozityho
    To by jste se divili, co je možné a nemožné u FOFRA
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Síťové připojení
    Od krokodylek3 v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-01-2010, 10:44
  2. tv-out a kabelovka
    Od stix v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-10-2008, 17:09
  3. Nejde mi vytvořit síťové připojení
    Od Petrssn v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-09-2007, 16:44
  4. Nova a kabelovka
    Od Whitejoker v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 12-12-2004, 19:15
  5. WinFast PVR a kabelovka od UPC
    Od Kablo v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 18-08-2004, 15:21