Vzor není potřeba, existuje prográmek DVDSubEdit a máš to s náhledem, metodou pokusů a omylů třeba na fialovo.
Vzor není potřeba, existuje prográmek DVDSubEdit a máš to s náhledem, metodou pokusů a omylů třeba na fialovo.
se divim, ze ste zapomeli na PGCEDIT, 2xklik na title, najdes si v te barevne palete barvu, kterou maji titulky, zmenis na jinou ...
Ani tittle nenajde v té záplavě.
pee.tr>
Zrejme potrebujes zmenit len paletu, na to pouzi PgcEdit:
- nacitaj DVD (prva ikonka na hornom paneli zlava)
- dvojklik na title u ktoreho chces zmenit farby palety
- dvojklik na jednotlive farby a vyber inej farby
- uloz zmeny (druha ikonka hore zlava)
Jednoduche.
Díky, hoši, za rady. Zkusím asi ten PGCedit. Snad se v tom vyznám. Předpokládám, že budu muset obarvení provést na několika místech, neboť na tom DVD jsou kromě hlavního filmu i menší videa s titulkama.
Jinak myslím, že i ten DVDSubEdit jsem zkoušel, ale nevěděl, jak obarvit titulky v celém filmu -obarvovaly se mi jen ty v náhledovým okně. Holt nebyl čas učit se s konkrétním programem pořádně pracovat ;-)
No PGCEdit je asi tak 200x složitější a rozsáhlejší, protože se zbývá vším, nejenom titulky.
V tom DVDSubEditu je to totiž tak, že neprovádí změny okamžitě ale po příkazu Apply.
No a aby to uživatel nezdrbal ihned , tak změna pro celý film je tam extra. Podle mě si tohoto nelze nevšimnout.
Viz obrázek.
A obrázek jak vypadá ten stejný vob v PGCEditu. Změna barvy v tabulce bohužel nemění barvy v preview, takže je to takové střílení do dětí.![]()
Já se vám divím chlapci. Já si před x-časem vytvořil jednu (mně) vyhovující paletu titulků ve Scenaristu, vyrobil si placku a teď už to furt jen dokola kopíruju...