chci prevest avi na dvd pomoci VSOdivxToDVD, ale nevim jak tam dostat titulky, poradite?
chci prevest avi na dvd pomoci VSOdivxToDVD, ale nevim jak tam dostat titulky, poradite?
1.správný formátPůvodně odesláno od puami
2.nejlépe ve stejném adresáři-není podmínkou -zadáš ručně
Jinak si pořádně projdi program-je v češtině.
A - JE-TO![]()
![]()
![]()
diky za odpoved, ale vubec nerozumim.
Mám podobný problém.Tlačítko pod "Súbor" -" Pridať kanál s titulkami" je stále neaktívne.Ináč mám registrovanú verziu DivXToDVD 1.99.13.30.
Poraďte prosím,v čom je problém.
tak to ja tam takove tlacitko vubec nemam
Teď jsem to zkoušel a jde to.Přidám avi soubor,pokud hned ukážeš pravým tl.myší na titulky je přidat titulky neaktivní,nejdříve musíš titulky označit a potom pravým přidat![]()
Bohužial nerozumiem.Pridám .avi - OK. Ako však ďalej,keď nemôžem vôbec vyvolať "Pridať kanál s titulkami" ? Kde mám označiť ten súbor s titulkami ?
Dáš vložit avi soubor,
před souborem je znaménko +,tak na něho klepni
označ tytulky a pravím tl.dej přidat
Jinak nevím u všech verzí to šlo,tak zkus jinou
Nebo je chyba mezi židlí a klávesnicí \/
Je to OK,ďakujem.Chyba bola "medzi židlí a klávesnicí".Nevadí,človek sa učí do smrti.
Jelikož jsem tohle nikdy nedělal, včera jsem si nainstaloval DivXtoDVD, ale jaksi jsem taky nepřišel na to jak tam dát titulky ve fomátu *.srt
Převod obrazu probíhá snad v pořádku, i když by to mohlo mít větší výslednou velikost, než cca 2,3 GB na 1h:35min. film.
Máte někdo nějaký nový zkušenosti?
dal som titulky *.sub k jednomu filmu v divxtodvd 1.99 ale dvd prehravac ich nezobrazuje. je mozne ich dodatocne nejako zmenit? diky
raraschek
Titulky k DVD musí být SUP - nevím jak u toho programu ,ale pochybuju,že by je převedl a obarvil sám.
raraschek
Skus si stiahnut novsiu verziu napr. h**p://rapidshare.de/files/12761210/VSO.ConvertXtoDVD.2.0.1.10.rar heslo k archivu je www.2baksa.net a spravne nastavit format TV a polohu titulkov k dolnemu okraju. ale to sa asi da aj v starsej verzii
Ked to dokaze taky Subtitle Creator a behom par sekund, preco by to nevedel ten DivXtoDVD (ked ma navyse na to casu habadej=>kym prerekompresovavaPůvodně odesláno od SS2CZ
)))) \/
Právě proto, má svých starostí dost.Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
![]()
![]()
Nevím,jestli jo tak je to šikovný prográmek na titulky.![]()