Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: vegas zpomaleni/zrychleni video sekvence

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Monti
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    52

    Zdravim a ptam se : kde delam chybu? Stisknu Ctrl,ukazu na klip a natahnu na pozadovanou vyslednou delku klipu - podle potreby zrychlim nebo zpomalim v rozmezi 25 - 400%. Vysledek je po ulozeni do AVI trhany a nelinearne zmeneny. U zpomaleni to vypada, jako by se obraz na chvili zastavil a pak poskocil rovnou o pozastavene policka dale.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele yozefb
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    688

    v com je zdrojove video ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Monti
    printni jak mas nastaveny projekt properties a ukaz nam ho tu!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele Monti
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    52

    zdroj ne normalni DV AV stazene z kamery ve vegasu. nastaveni je v prilozenem souboru
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele yozefb
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    688

    v nastaveniach nevidim chybu

    skus properties na videotake a daj Force Resample
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Monti
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    52

    Vyzkousim vecer a dam vedet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Monti
    Zkus deinterlace method na Blend a dej vedet!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Monti
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    52

    Citace Původně odesláno od Fantas!
    Monti
    Zkus deinterlace method na Blend a dej vedet!
    Jo to pomohlo, Dik. Pridam jeste jeden postreh, nekde mam neco blbe :
    pokud mam nekolik video stop a zmenu rychlosti provedu v jedne z nich tak to cuka, pokud to rozstrihnu pred a po tak to jede normalne - nereste to, jen poznamka pod carou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Monti
    mohl bys to printnout a ukazat? Nedokazu si presne predstavit co myslis...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele Monti
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    52

    Ahoj,
    byl jsem nejakou doby mimo inet - Vegas tady ted nemam, tak jen popisu:
    mam 2 stopy videa - ve spodni mam kontinualni dej se zvukem, ktery sem-tam prekryvam strihem z druhe kamery v horni stope. Pokud provedu zmenu rychlosti klipu v horni stope a ve spodni mam video, tak to cuka. Pokud klip ve spodni stope vystrihnu v delce odpovidajici hornimu klipu a necham tam jen ten horni klip (popr. ho presunu misto vystrihnuteho), tak jede OK.
    Pokud klip se zmenou rychlosti vyrendruji do samostatneho avi a to nasledne umistim do horni stopy (v dolni necham puvodni nestrihnute video) je taky vse OK.
    Jinak mam pocit, ze video se zmenenou rychlosti je o viditelny chloupek lepsi v Let`s Editu nez ve Vegasu, ale je mozne za mam neco blbe nastavene.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Monti
    trhani ti to dela jen pri preview? Nebo jinak, kdyz vyrenderujes takto dve stopy nad sebou, tak je to trhane taky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele Monti
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    52

    je to klipem, pokud to dam jiny klip je vse OK. To je tak kdyz clovek zkysne na jedne veci a zaslepene do toho busi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele Pears
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    1,070

    Citace Původně odesláno od Monti
    je to klipem, pokud to dam jiny klip je vse OK. To je tak kdyz clovek zkysne na jedne veci a zaslepene do toho busi.
    Oba dva klipy jsou DV AVI?
    ...asi blba otazka,ale prece:
    V properties na timeline jsou oba klipy nastavene dobre?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček Avatar uživatele Monti
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    52

    jo, ta chybka je asi ve zdrojovem avi. kdyz jsem pozadovanou pasaz nove vyrendroval a vlozil na misto te chybove, tak to jede bezproblemove.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Monti
    si myslim!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vegas 5-zrychlení videa
    Od Badis v sekci Editace videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-08-2009, 16:26
  2. dynamické zpomalení/zrychlení
    Od milan78 v sekci Editace videa
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 06-06-2006, 16:21
  3. Konečná video sekvence
    Od Farao v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 06-06-2006, 14:18
  4. zrychlení ČÁSTI klipu (vegas)
    Od kv1t v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-01-2006, 18:02
  5. Zrychlení videa ve Vegas
    Od Gab v sekci Editace videa
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-07-2004, 11:37