Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Procoder vs. divx

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    68

    Chci se zeptat.. kdyz chci prevest sestrihane nekomprimovane AVIcko do Divxu, tak mi v Conopus Procoderu 2 hodi chybu: Your Procoder Installation is damaged. Please run setup again.. zkousel jsem a reinstall nepomohl..! Do jakehokoli jineho formatu to jde ! Nemate s tim nekdo zkusenosti ? Diky za rady..
    Jinak pouzivam Divx6 kodek
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Tak asi to bude tym DivX6, skus posledny DivX5..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    DivX 5 je nativní v instalaci CPC2. Jestli tam má i 6ku, tak se to asi poněkud pere, ne?!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    doceto
    Používej správný programy. Třeba Word je bezesporu dobrej textovej editor, ale na psaní zdrojáků programů to nebude to pravý. Stejně tak je Canopus ProCoder dobrej MPEG-2 enkoder, ale na komprimování do DivX neni vhodnej. Neříkam, že to nejde, aby ste mě zase někteří (viď StayMane ) nepřesvědčovali, že to přece CPC umí. Ale zkrátka jsou tu na to vhodnější programy, například VirtualDub.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    @vlada> Chceš tím snad říct, že stejný encoder (Divx 5.1 Pro) instalovaný současně při instalaci balíku CPC2, pracuje jinak v CPC2 a jinak třeba ve VD??? To snad nemyslíš vážně!
    Všechno je to jen a jen o schopnostech BFU umět si to správně nastavit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    StD
    Ach jo, já sem věděl, že si zase naběhnu. On ani ten program napsaný ve Wordu nebude fungovat pomalejš než ten napsaný třeba v PSPadu. Nicméně si pořád myslím, že psát programy ve Wordu není dobrý nápad.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ProCoder a DivX 6.0
    Od lcask v sekci Kodeky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-07-2005, 00:55
  2. DivX na DVD v Canopus Procoder
    Od Petr_70 v sekci Editace videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-03-2005, 13:06
  3. Cannopus Procoder a DivX Xdiv
    Od imported_giga v sekci Kodeky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-11-2004, 13:57
  4. Procoder 2 a DIVX 5.2 kodek
    Od jc_tvf v sekci Kodeky
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 21-10-2004, 21:06
  5. Procoder 1.5 a dIVX avi
    Od jc_tvf v sekci Kodeky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-10-2004, 18:02