Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: video format DV. Jak v nem vymenit audio tak, aby...

  1. #1
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Mam video soubor - format DV (jeden soubor 24GB na disku). Potrebuju do nej dostat opraveny zvuk. Nemam na disku dalsich 24GB. Tak me napadlo, lze nejakym programem do nej vstoupit a natvrdo v nem prepsat zvuk? Je to konstantni bitrate, tak ze by to teoreticky mohlo jit...co myslite? Delal nekdo uz nekdy takovou pikantnost?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    tak to sefe asi nepujde, kup si novej hadr
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele ruda
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    135

    Ale to víš, že by to šlo. Dělal jsem to v Prci, prci2 a v Nezvratitelný osud, kde nebyl českej zvuk. Jde to buď v DV Avi, nebo i v MPEG. Já jsem to otevřel v AP Pro, dodal grabnutej českej zvuk ve stereu a původní odstranil. Zkontroval jsem synchro ( v prci2 jsem musel osekat nesestříhanou verzi) a poslal to rovnou do MPEG2 a vyrobil DVD. Ruda
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    nj, timhle zpusobem se porad vytvari novej soubor, vpalit to do puvodniho me znamym zpusobem nelze
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas Avatar uživatele ruda
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    135

    Silně pochybuju o tom, že by si Fantas ponechal 24GB soubor a nechtěl ho vysmahnout po patřičné úpravě. 4Gb na hadru má určitě, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    prave ze v tuto chvili nemam misto, protoze:
    -projekt svatby mi zabira 65GB
    -25GB ma ten soubor z toho vyrenderovany do DV
    -opravuju jeden poskozeny PC, mam zalohovane jeho data na mem disku (dalsich 40GB) ostatni GB mam zaplacane ruznyma DVD atd...
    docela by me to bodlo vpalito to primo do daneho souboru...

    Chci to rovnou zazalohovat do kamery na pasek...proto mi volba vytvorit MPEG2 nestaci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas Avatar uživatele ruda
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    135

    Já jsem teda ještě do kamery nenahrával, ale nevidím problém si nějaký DVD smahnout na RW a tím si udělat potřebný místo. Softík kterej by změny jenom uložil jako Avi bohužel neznám...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    ruda
    jj, a jeste jsem nedodal, ze uz mam vsechny DVD RW plne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas Avatar uživatele ruda
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    135

    No, jestli ten 24GB soubor potřebuješ tak nutně, tak jedno Dívko bych klidně obětoval. Když to spočtu, kolik Dívek mi už lehlo a s přihlédnutím k jejich ceně těch pár korun tě taky jistě nezabije...a hlavně - budeš mít to co chceš
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    ruda
    no potreboval jsem to resit co nejdriv a jelikoz byl vikend, nemohl jsem zadne media nakoupit... Ale to uz je jedno...
    Dik vsem!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu občas Avatar uživatele lada
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    196

    Psal jsi, že to chceš vrátit na pásek do kamery. Co tak zkusit přímo z časové osy (vyměněný zvuk) to na tu kameru poslat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    lada
    casove osy jakeho progreamu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    to umi snad kazdej strihovej program (print to tape)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    clee
    jj asi me nepochopil co jsem myslel...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele Mike
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    649

    Teda nechat nejaky program hrabat do puvodniho zaznamu, to si teda koledujes, ze o to prijdes, to bych neriskoval, i kdyby to slo

    Na pocitaci se zasadne striha NELINEARNE, to znamena, ze se nesaha do puvodniho zaznamu, to ma byt vyhoda a ne nevyhoda

    Zkus si od nekoho nejaky disk na chvili pujcit
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. hdmi audio format not supported
    Od rafo81 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-01-2010, 13:03
  2. Jak zkonvertovat formát AVC video do MPG?
    Od slatored v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-10-2009, 11:39
  3. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 20-05-2008, 23:12
  4. ADOBE PREMIERA 6,5 format dvd-video
    Od imported_peters v sekci DV/HDV
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 28-07-2005, 22:44