Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 39

Téma: Sledovani DVD pres PC v TV

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    37

    jsem zde novy, tak mne hned nenadavejte, ale nemohl jsem najit do ktere kategorii spravne zaradit. Chtel bych se zeptat co je poetreba proto, abych mohl sledovat DVD (divX) pres pocitac na TV. Graficka karta ma TV vystup. Dekuji za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    z hardwaru v podstatě už nic, jenom kabel grafárna -> televize + možná kabel zvukovka -> slušné repráky...
    a ze softwaru v podstatě taky nic
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Mrkni sem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    ivo: pěkná stránka
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    37

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek
    Mrkni sem.
    diky, moc hezke, ted jsem v praci tak nemam cas to studovat, doma na to mrknu, jen se chci zeptat zda nebude problem kdyz mam vzdalenost mezi tv a pc 10 metru, mozna vic, v panelaku kazde zarizeni v jinem pokoji a zda se daji vubec sehnat tak dlouhe snury
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    37

    jeste neco, kamos mne radil, ze budu potrebovat software, ktery mne umozni pres vlastnosi, nastaveni zobrazeni umozni definovat zda chci vystup na tv ci pc, snad se to doctu v tvem clanku
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    839

    puami
    nebude měl jsem natáhnutý kabel v délce 16m a vše o.k.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    puami: možnost výběru jestli budeš zobrazovat na TV nebo monitoru ti nabízí už ovladače pro grafiku (ale musí to být ovladače od výrobce, ne ovladače, které dodává microsoft ve windows)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně Avatar uživatele mouty
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    707

    puami
    Uz jen LCD TV a DVI kabel a jak psal DoomHammer dobry repro
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    jj, LCD televizi a hoodně velkej pokoj, abys to LCD mohl sledovat z HOOODNĚ velké vzdálenosti.
    no flame, ale když občas při procházení obchodů s elektronikou koukám na LCD televize, tak si nemůžu pomoct, ale ten obraz se MĚ zdá děsnej
    jaká je doporučená vzdálenost pro sledování LCD? 10 metrů?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Milosbb
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    930

    No mne sa ten obraz na LCD nepáči ani z 15-ich metrov a keďže mám šírku a dĺžku izby 5x5 m tak LCD zaťiaľ u mňa nehrozí. \/
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 11-10-2005_16-46-30_139.png 
Zobrazení: 665 
Velikost: 15.1 KB 
ID: 291  
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    37

    tak jsem to vyzkousel, v televizi jsem videl nabehnout ty dosovske radky, potom uvodni obrazovka XP a pak mela prijit nabidka na prihlaseni uzivatele, ale videl jsem jen litat modro bile pruhy. Co s tim? Mam grafickou kartu Gforce2 Ti a na ni vystup S-video.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    37

    stahnul jsem ovladac pro Geforce2 Ti, ted se domnivam, ze bych mel nastavit dvě obrazovky, ale zadna nabidka tam neni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    V ovládacích panelech máš určitě: "Správce pracovní plochy nástroj". Tak to si musíš otevřít a pak už to jde samo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-05-2012, 23:56
  2. Nahrávat přes DVB-T a současně sledování jiného programu v TV - jde to?
    Od Christoferson v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-05-2008, 17:44
  3. Přehrávač s možností sledování videa přes LAN
    Od xkamil v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-01-2007, 19:33
  4. Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 29-10-2005, 18:19
  5. sledování TV přes LAN
    Od Feeder v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-07-2005, 12:24