Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 38 z 38

Téma: Pomoc !!! odstranění brumu

  1. #31
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    JURI : teraz motas dve veci do kopy .. jedna je brum kvoli roznym potencialom zeme v kablovke a v elektrike .. to riesi galvanicky oddelovac .. BTW : nijak nedegraduje signal .. Druha vec je , ze v internej zvukovke pocujes "hybanie mysi" atd .. to riesi inak zvukova karta vobec nemusi byt externa .. pisal si , ze chces robit muziku .. a chces nizku latenciu .. tak na to je vhodnejsia interna karta ako externa .. ale viac ta presviedcat nejdem .. rob ako uznas za vhodne ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od muzikant Zobrazit příspěvek
    ad 1 : Nejsem elektrikář, abych něco věděl o nějakých magnetických polích, ale bylo mě i raděno vše z jedné zásuvky kvůli zemnícím smyčkám !
    ad 2 : Mám připojen další PC v jiné místnosti přes síťovou kartu !
    ad 3 : Od PC 2 další propojení koax ze satelitu do Videa u PC 1 !
    Vyzkoušel jsem i odpojení koax a síť. kartu, ale nic, vše při starém !!!
    Jinak Díky !
    Jsou všechny přístroje ve II.izolaci = mají připojovací flexošňůru jen se 2 kolíky?
    Pokud některý má I.Izol.třídu = 3 přívodní vodiče (vč. nulovacího kolíku), ač to není dle předpisů, stačilo zelenožlutý vodič odpojit a většinou bylo po brumu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    no osobne by som radsej pouzil ten oddelovac .. ono uplne staci pichnut 10 nF kondik do zeme .. tu na fore to bolo 100x popisane ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,277

    Citace Původně odesláno od versys Zobrazit příspěvek
    ...Pokud některý má I.Izol.třídu = 3 přívodní vodiče (vč. nulovacího kolíku), ač to není dle předpisů, stačilo zelenožlutý vodič odpojit a většinou bylo po brumu.
    Nojo, ale také bylo po ochraně před nebezpečným dotykem v případě poruchy přístroje. Nebezpečné!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od Saxel Zobrazit příspěvek
    Nojo, ale také bylo po ochraně před nebezpečným dotykem v případě poruchy přístroje. Nebezpečné!
    Jasně, ale pokud to je tím, a brum by zmizel, musel by použít odělovací trafo vždy pro každý přístroj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,277

    Oddělovací trafo je drahé, stačí galvanický oddělovač do anténního přívodu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    pripadne ten kondik
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    21

    galvanicke oddelenie na antenu a vystup zo zvukovky pomohlo
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Odstránenie "brumu" z LCD TV - prosím poradte.
    Od jackspk v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 22-07-2012, 22:35
  2. MKV odstranění titulků
    Od koren3 v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-05-2009, 14:48
  3. Rada ohľadom brumu na SCART + kábel
    Od georgo v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 19-02-2008, 17:07
  4. odstranění DRM z WMV
    Od Feeder v sekci Kodeky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-12-2005, 11:40
  5. pulsnimky odstranění
    Od Andeer v sekci DV/HDV
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-12-2004, 21:52