Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: ADD NOISE

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    32

    Robim s Vegasom nejaky ten piatok ale toto sa mi este nestalo. Na uvode som chcel vygenerovat obycajny sum (zrno) pouzitim efektu add noise (na pozadi som mal video s velocity "0") , doplnil o patricny zvuk a strihal dalej. Prewiev v pohode, dam render a po asi minute mi to zamrzlo(V5). V zufalstve som nahodil V6, ten sice pri renderingu nezamrzol ale vyhodil oznamenie o neznamej chybe. Kedze som mal podozrenie o nestabilite mojho systemu (XP) a dlhsie som sa ho chystal preinstalovat, ucinil som tak ale efekt ziadny. Vyhodil som z videa efekt add noise, vsetko ostane prakticky nechal tak a hla! Video je vyrenderovane jak obrazok! Je nieco taketo vobec mozne? Asi ano ked sa mi to stalo....

    P4 1,7 Ghz, 640RAM,80GB system, 160GB data, GeForceMX42064MB, XP, proste stara sunka
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele yozefb
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    688

    renderujes to do mpegu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele yozefb
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    688

    mne sa stalo to iste vo V5, robil som s TV simulatorom ako ked telka strati signal. do DV to slo, ale do mpeg2 v ziadnom pripade, presne sa zastavil na tom mieste. Podarilo sa mi to s neakym enkoderom ale uz si nespomeniem co to bolo
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    rarach
    to se mi jeste nestalo a to jsem mel podobne blbiny nekolikrat... (vzdy jsem renderoval do MPEG2)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele yozefb
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    688

    no, este upresnim, stalo sa to raz a tiez to robim furt.... niekde som to tu davno davno riesil, ale nedoriesil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    32

    yozefb
    renderujem vyhradne do MPEG2, klasica cez MainConcept, ako vravim, robil som uz ine haluze a spravilo to bez najmensieho problemu, nie poondiaty sum.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    32

    yozefb
    s tym enkodovanim si to myslel tak, ze zostrihane video supnem do DV a potom enkodujem do mp2? aky to ma vplyv na kvalitu obrazu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele yozefb
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    688

    ak das rendering na best, tak minimalny, kde nemas efekty tak to z DV do DV prebehne bez rekompresie.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. vegas7 noise reduction
    Od focus v sekci Editace videa
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 16-01-2007, 10:50
  2. manuál na Noise Reduction.........
    Od Rennno v sekci Editace audia
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 09-07-2005, 19:59