Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Zarovnani do bloku v DVDA3

  1. #1
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Lubi
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    411

    Neprisel jste nekdo na to, jak text napsany v Architectu zarovnat do bloku? Je tu jen na stred, doleva nebo doprava...dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Oznac si ktore potrebujes jednoducho vyberom s mysou...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Diablo
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    719

    Lubi
    Jestli myslíš do bloků to, aby byl zarovnán levý i pravý okraj (jako např. ve wordu), tak to nejde. Na to ti ani Rikova myš nepomůže.




    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Tak ako som povedal, ked ich mas oznacene, pouzivaj mys a vlavo zarovnatka a nemusis mat iba moju mys (aj ked ja mam tu najlepsiu na svete) \/


    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Diablo
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    719

    StayMan by €RikŁ€
    V Architectu zarovnáš text pouze vlevo, vpravo nebo na střed, ale ne na blok.

    Možná si nerozumíme co kdo myslí, tak tady je obrázek:
    (poslední možnost v Architectu neuděláš)





    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Aha, tak som to pozeral, vie to iba zarovnat so zmenou velkosti pisma , neviem co to ma za grafiku, ale urobil by som to teda v inom softe a vlozil ako obrazok.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Tak jsem to Lubimu pres ICQ odhadl dobre, ze to nejde... Pisu si to do denicku "nedostatky Architectu"... Zatim jsem v ni teprve na 4-tem radku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Lubi
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    411

    njn...udelal jsem to jak rika Stayman...udelal jsem animovane video s textem a vlozil...pohoda....ale po renderingu?!! Hruza! neda se na to koukat! Video bylo nekomprimovane (cca 600MB), architect to mel hned, a stoji to uplne za prd...je to kostickovane jak svine )))..vysledne video pro podklad ma pak 80MB...nevim to nastavit (bitrate apod)....nevim co mam blbe nastaveny ale je to des...nevim co s tim.... rekne mi nekdo jak se sem prikladaji ty obrazky, abych vam to mol ukazat? ...to je normalne : text.... [img]cesta [/img] ...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Lubi
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    411

    ty vole...tak ja jako debil to delam dycky video uncompressed abych ho pak vlozil do architectu, aby bylo co nejmene zprasene tim jeho renderingem. delam to takhle, JELIKOZ TU NEKDO INZEROVAL ZE VIDEO VLOZENE DO PODKLADU MENU SE PRY VZDYCKY REKOMPRIMUJE, ABY SE TAM DOSTALY TLACITKA....-OMYL!!! Pokud to delate jako ja, a verim ze jo, jelikoz ty jejich sony buttony stoji za prd, tak normalne vlozit MPEG2video s jakoby-tlacitkama(delal jsem export z Vegasu do formatu MPEG 2 - ARchitect DVD PAL), a buttony nastavit v ARchitectu pruhledne, JENOM TAM HODIT MASKY!!

    pak je to bez rekomporese, a ven leze to, co tam date, pokud nepresahnete velikost disku...

    ZDRAVIM
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Lubi
    [img]cesta [/img] - toto je spatne!
    [img]cesta[/img] - toto je dobre!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Změna tlačítka v DVDA3
    Od MH v sekci Mastering
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 07-12-2006, 19:05
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-04-2006, 08:35
  3. Prekryvajici se HIGHLIGHT v DVDA3
    Od Lubi v sekci Mastering
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-07-2005, 19:50
  4. Zvuk v hlavnom menu DVDA3
    Od Spiro v sekci Mastering
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-07-2005, 22:24
  5. rozdíl mezi dvda2 a dvda3
    Od yaso v sekci Mastering
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-06-2005, 18:12