Historie se opakuje. Když jsem si kdysi koupil svou první TV kartu (3DeMON), byl jsem nadšený z dálkového ovládání. Brzy jsem zjistil, že by se mi moc líbilo, ovládat s tím, co mě napadne, ne jen televizi. Tak jsem hledal univerzální programy na dálkové ovládání a skončil u Girderu. Jenže ouha, žádný z dostupných pluginů nefungoval. Nezbylo nic jiného, než sehnat hlavičky knihovny na ovldádání z originální aplikace, sebrat své skrovné znalosti C++, přeložit potřebné hlavičky funkcí do Object Pascalu (Delphi) a prostě si ten plugin udělat sám.
Jak píšu - historie se opakuje. Koupil jsem si nedávno Hauppauge WinTV NOVA-t, která má dálkové ovládání... Žádný plugin, který by fungoval, jsem nesehnal. Podstoupil jsem tedy anabázi se získáním SDK od TechnoTrendu, který vyrábí vlastní chipset, a zírám na zdrojáky ukázkové aplikace ve Visual C++ 6.0.
Mám totiž docela problém - v tomto případě příslušná knihovna exportuje rovnou celou třídu. Exporty jejích metod a typů pak vypadají nějak takhle "?OnRemoteControlCode@CDVBRemoteControl@@MAEXPAEH@ Z". A já se obávám, že to si v nějakém jiném jazyce a možná i v nějakém jiném C++ nářečí ani neškrtnu.
Pokud má někdo zkušenosti a ví či alespoň tuší, jak by se dal tenhle problém vyřešit, budu mu moc vděčný. Opakuji - mám DLL s exportovanými třídami, mám ukázkovou aplikaci ve Visual C++ 6.0 a umím obstojně Delphi. (Ještě jsem nedosáhl takového stupně zoufalství, abych se začal učit Microsoftí céčko...)