Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 38

Téma: Skusenosti s Panasonic DMR EH60-EG

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele vlado4
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    34

    Zdravím,

    má prosím vás, niekto skúsenosti s vyššie uvedeným HDD/DVD rekordérom od panasonicu?
    Zaujíma ma hlavne:
    1. Pri nahratí názvu titulu (z teletextu), ako je to s diakritikou (napr. SONY-710 namiesto písmen s diakritikou zapíše medzery)
    2. Ako presne zaháji záznam s použitím funkcie VPS? (už spomínaný konkurent od SONY to absolútne nezvláda - spozdenie činí aj 20 sek.)
    3. Záznam 16:9
    Podľa všetkého na HDD bez problémov, ale ako je to s prepisom na DVD? Viem, že pri vysoko rýchlostnom prepise to nevie, ale čo pri pomalom 1:1?

    Díky za vaše názory.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    1. Pokud mě paměť neklame, tak se automaticky zapíše akorát datum a čas. Název si můžeš pak dopsat ručně (diakritika nehrozí).

    2. U DVD-RAM je to 1sec., u DVD-R to může být až 30sec.

    3. Co to je 16/9? Tento rekordér má pouze analogový tuner, takže jak to vidíš na TV, tak se to nahraje. A PAL+ (kde je informace o přepnutí na 16/9) se u nás nepoužívá, takže to netřeba řešit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele vlado4
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    34

    To Pitomec: Díky za odpoved. Ale ten názov nahrávanej relácie to zaznamenáva automaticky - aspoň sa to uvádza v návode. Len sa tam nepíše nič o diakritike...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Vzhledem k tomu, že ani ovládání není v CZ, tak tam diakritika na 99,99% nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    1

    Pokud jde o diakritiku, zvládá západoevropskou sadu, pokud to tak mohu nazvat, takže s čárkami by neměl být problém. Z písmen s háčky mám zkušenost zatím jen s "ě", které bylo uloženo jako "e".

    Zažívám však rozčarování z kvality záznamu. Signál sice nemáme nic extra, třebaže máme kabelovku (UPC), ale mám pocit, že na VHS i v módu LP (též Panasonic) to nahrávalo v přijatelnější kvalitě než SP zde.

    Nahráli jsme třeba fotbalový zápas v módu XP; na to se ještě celkem dalo koukat. Na DVD jsem to vypálil v kvalitě SP (aby se to vešlo). Po převodu na DVD, trvajícím se vším všudy přes 1,5 hod, jsem se na záznam mrkl. Dost nekoukatelné - trávník rozmazaný, zřetelný "neklid", zvláště kolem objektů.

    Teď nevím, byl jsem naivní a čekal nemožné, nebo není něco v pořádku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    V SP se to ještě dá použít. Bohužel na S-VHS to nemá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    68

    Ahoj. Uvazuju o tomto DVDRecorderu. Nemam predstavu jaka je kvalita nahravek. Signal ze STA mame docela vyborny. Staci mi kvalita zaznamu alespon jako na VHS. Nebo se vyplati jeste treba pul roku pockat na nejaky jiny? Tento REC je u nas asi za 17k.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele imported_jozo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    84

    Neviem na co su vam disky v recorderoch ???? iba mate problemy. kup bez disku a vsetko budes nahravat tak aby sa to zmestilo na jedno dvd. t.j. datovy tok nastavis podla casu na dvd. Z vhs uplne bez problemov rovno na DVD-R a z TV na RAM. A mozem povedat ze zaznam do 4 h. je vyborny. A ked mas Blby signal na TV, alebo tak nahranu VHS / plno duchov/ tak vypni 3D, lebo v tom pripade to obraz naopak zhorsi zaostri aj duchov
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Taky nechápu na co je někomu DVD rekordér s HDD, když existuje DVD-RAM
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Nasty_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    583

    No přece na to, když trávím zimu na Seychellách, tak by se mi nevešlo na jedno DVD-RAM nahrát všechny Vyvolený, abych je na jaře mohl zkouknout \/
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu občas Avatar uživatele freezeJCavi
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    216

    Citace Původně odesláno od Pitomec

    3. Co to je 16/9? Tento rekordér má pouze analogový tuner, takže jak to vidíš na TV, tak se to nahraje. A PAL+ (kde je informace o přepnutí na 16/9) se u nás nepoužívá, takže to netřeba řešit.
    nemá nějaký digi vstup? přes který by pak obraz 16/9 šel nahrát? (satelit či kopie dvd)???

    ...nevím je to jen dotaz....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    nesmysl, snad jedinej zpusob jak nahravat digitalne digitalni vysilani (krome hdd) je dvhs a to je este ke vsemu atsc, nektery dvd rekordery maj firewire in, ale to je pouzitelny leda tak na kameru, nahravat dvb vysilani primo jako dvd-video je momentalne (a nejspis i permanentne) nemozny
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Nasty_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    583

    Citace Původně odesláno od freezeJCavi
    nemá nějaký digi vstup? přes který by pak obraz 16/9 šel nahrát? (satelit či kopie dvd)???

    ...nevím je to jen dotaz....
    Nahrává disky DVD-RAM, DVD-R/RW (režim Video), DVD+R
    Video D/A převodník 52 / 12 MHz/bit
    Audio D/A převodník 192 / 24 kHz/bit
    Video vstupy SCART, S-video, video (cinch)
    Video výstupy YUV, SCART (RGB), S-video, video (cinch)
    Audio vstupy audio (cinch)
    Audio výstupy digitální optický, audio (cinch)
    Šířka 43.00 cm
    Výška 6.30 cm
    Hloubka 35.10 cm
    Hmotnost 4.40 kg
    Záruka 24 měsíců
    Pevný disk (HDD) Ano
    FireWire (i.Link) Ano
    Kapacita pevného disku (HDD) 200 GB

    takže maximálně přes FireWire výstup z kamery? by to šlo? ale aurčitě ne z DVD přehrávače, páč nevím, jestli existuje nějaký s FW výstupem(nebo satelit), asi těžko
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu občas Avatar uživatele freezeJCavi
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    216

    vím že některé satelity i-link mají tak jsem si (možná naivně) myslel že by to mohlo jít
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    nektery maji ethernet (dream), nektery usb, nektery scsi (n9600), ale firewire sem este nevidel...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Skusenosti s Panasonic PT-AE4000e ?
    Od peterk1975 v sekci Projektory
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-11-2010, 19:44
  2. Nahrávky z rekordéru Panasonic DMR-EH60
    Od JakubBH v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-08-2010, 11:24
  3. HDD rekorder Panasonic DMR EH60 a set-top-box
    Od hubinhubin v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-03-2010, 16:25
  4. panasonic DMR-ES10 skusenosti
    Od imported_jozo v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 43
    Poslední příspěvek: 01-08-2006, 10:55
  5. Skusenosti s Panasonic NV GS35 a Sony HC 19
    Od PVB v sekci Videokamery
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-10-2005, 19:10