Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: titulky do dvd bez odstranenia menu

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Acko
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    16

    Caute

    Potreboval by som vediet ako dostanem titulky do dvdcka bez toho aby som odstranil menu, napr nahradit nejak povodne anglicke za ceske, alebo slovenske, diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Acko
    Na tohle tu někdo dával postup, ale není to jednoduché.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Praveze naopak, je to velmi jednoduche. \/
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    StayMan by €RikŁ€
    No tak kluci, tady se neresi, jestli je to jednoduche, ale jak na to!
    Jo a jeste dluzis odpoved na otazku, jak ve vegasu udelat "vypinaci" titulky na DVD jinak nez REGION->SCRIPT! Dik!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Fantas!
    Tuším, že ten návod dával tady zrovna StayMan, jesli budu mít chvilku, tak se podívám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Ano, najmenej 2x, takze hladajte
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    33

    Aby som ostatným uľahčil hľadanie:
    http://tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=4136

    Len by mi StayMan mohol upresniť ako upraviť v PGCEdit počet streamov.

    Díky StayMan!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Myslis vypustit, alebo pridat? Klikni na ten film v lavom okne a otvori sa ti nove a tam hore mas audio a titulkove streamy, tak ho bud daj DISABLE (ak ma nulovu velkost, ale toto radsej robim v DVDShrinku vratane remappingu)), alebo daj SET a nastav si ho (0 ako prvy, 1 ako druhy atd.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    33

    Dakujem.
    Skusim a mozno pripravim k tomu tutorial.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-03-2011, 17:39
  2. Title menu na root menu
    Od Stano_tvf v sekci Mastering
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-10-2010, 20:54
  3. Dobrý rolující titulky a titulky obecně
    Od SB v sekci Editace videa
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 19-12-2009, 06:41
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-12-2005, 13:38