Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 33

Téma: Canopus ADVC55

  1. #16
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od rolko Zobrazit příspěvek
    no tak som dnes volal do Syntexu a tam mi potvrdili ze 4pinovy konektor vedie len data ze 6 pinovy ma v sebe aj napajanie cize ak mas v firewire len s tym malym konektorom treba k tomu ten externy zdroj a ako je to s tym zvukom ? neviete niekto ?
    To co je za sprostost ?????? Sak ked zapojis kameru so 4-pin (6 pinovu rucku som v zivote nevidel), ta de v riti budes mat 6 (a to napajenie ci co si to vravel) ????????
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    12

    no ...
    kamera ma predsa vlastny zdroj - bez toho aby bola zapnuta neni mozne nieco zhrat ... no a toto zariadenie je mozne bude s 6 pinovym konektorom, ktore je vacsinou vo velkych pocitacoch, mozne napajat priamo z neho, ale 4pinovy co je v laptopoch ti to neutiahne cize potebujes externy zdroj (ako ma napr kamera) aby si to mohol zhrat do laptopu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od rolko Zobrazit příspěvek
    no ...
    kamera ma predsa vlastny zdroj - bez toho aby bola zapnuta neni mozne nieco zhrat ... no a toto zariadenie je mozne bude s 6 pinovym konektorom, ktore je vacsinou vo velkych pocitacoch, mozne napajat priamo z neho, ale 4pinovy co je v laptopoch ti to neutiahne cize potebujes externy zdroj (ako ma napr kamera) aby si to mohol zhrat do laptopu.
    Tak neviem ci ja som blbec, alebo ty pises tie blbosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Jedná se mu o napájení toho převodníku, kde to jde buď přes FireWire (při propojení 6pin>>6pin) nebo externím zdrojem (při propojení 4pin>>4pin nebo 4pin>>6pin).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Nerozumiem tomu aj tak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    no jasne, pres 6pin firewire se daji napajet i nektery disky apod. devices...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Hmm, ako to budes napajat, ked kamera ma 4pin
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23

    Lax Lax je offline
    Nováček Avatar uživatele Lax
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    10

    No tím externím napájením
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Lax Zobrazit příspěvek
    No tím externím napájením
    Presne tak a preto nechapem, preco ta zaujma napajanie cez FireWire
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25

    Lax Lax je offline
    Nováček Avatar uživatele Lax
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od stayman Zobrazit příspěvek
    Presne tak a preto nechapem, preco ta zaujma napajanie cez FireWire
    No třeba já mám doma 55 napojenou na komp přes 6pin FW, takže k tomu žádný externí napájení nepotřebuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Lax Zobrazit příspěvek
    No třeba já mám doma 55 napojenou na komp přes 6pin FW, takže k tomu žádný externí napájení nepotřebuju.
    aha a ked si v terene s kamerou co ma 4pin a notebukom, tak ten napajac ti tiez nebude treba
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27

    Lax Lax je offline
    Nováček Avatar uživatele Lax
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od stayman Zobrazit příspěvek
    aha a ked si v terene s kamerou co ma 4pin a notebukom, tak ten napajac ti tiez nebude treba
    Zrovna já to teda nikam netahám, ale tohle je přeci to, nač se ten člověk ptal, na rozdíl v připojení mezi 4pin a 6pin FW. A ty ses divil, proč se ptá ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    jakou kameru? tady jde o napajeni advc, to 6pin firewire ma!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Lax Zobrazit příspěvek
    Zrovna já to teda nikam netahám, ale tohle je přeci to, nač se ten člověk ptal, na rozdíl v připojení mezi 4pin a 6pin FW. A ty ses divil, proč se ptá ...
    No ved nechapem, preco take pise, ked si staci pripojit ten napajac a takisto nechapem, ze zo suportu mu napisu, ze to nejde inak, iba so 6pin kabolm, lebo tadial sa napaja ten ADVC prevodnik a inak by nemohol fungovat, ale on moze, pretoze ako si spravne pochopil, staci ho napajat samostatnym zdrojom. Takze cele toto vlakno mi je smiesne a nechapem ako moze takto niekto uvazovat, ked s tym nie je ziadny problem, pretoze mas moznost aj taku a aj taku. To je vsetko.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30

    Lax Lax je offline
    Nováček Avatar uživatele Lax
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od stayman Zobrazit příspěvek
    No ved nechapem, preco take pise, ked si staci pripojit ten napajac a takisto nechapem, ze zo suportu mu napisu, ze to nejde inak, iba so 6pin kabolm, lebo tadial sa napaja ten ADVC prevodnik a inak by nemohol fungovat, ale on moze, pretoze ako si spravne pochopil, staci ho napajat samostatnym zdrojom. Takze cele toto vlakno mi je smiesne a nechapem ako moze takto niekto uvazovat, ked s tym nie je ziadny problem, pretoze mas moznost aj taku a aj taku. To je vsetko.
    Přečti si to celé ještě jednou a nepředpokládej. Ten zdroj se musí přikupovat. A pokud to bude mít někde stabilně píchlý na 6pin FW (jako já), tak za něj nemusí dávat další peníze.
    BTW: Ze suportu psali že buď: 1) má 6 pin FW a nepotřebuje napaječ, nebo 2) má 4 pin FW a pak napaječ potřebuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Canopus RaptorRT2
    Od jiba v sekci Střižny s HW akcelerací
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 06-08-2006, 20:25
  2. Karta Canopus
    Od Šány v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 27-09-2005, 06:19
  3. Canopus ProCoder
    Od Ulrico v sekci Mastering
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-09-2005, 06:21