Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 56 z 56

Téma: Karta Canopus

  1. #46
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    rekomprese, sice prasarna, ale nic jinyho nezbejva, jedine ze by receiver nahral stream na disk, pak bys to nechal (bez rekomprese) nejakym zpusobem (nejspis by ten stroj musel mit OS, neco jako dreambox) to prerubal na dvd-video compliant
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Šány
    Guest

    No jo, dobře, tak se to naučíme. Zkombinujeme několik přístrojůů dohromady, nasadíme nějaký software a stejně pak z toho vyleze tak tak koukatelný video. No nic budeme se na to dívat bez brejlí a je to
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Šány
    Guest

    Citace Původně odesláno od Pitomec
    Citace Původně odesláno od Šány
    clee
    Nestrašte mě pořád kluci, snad to něco umět bude za ty prachy.Je tam vidět tl. Options" a "Convert" a když se ještě mluví o VBR tak to musí být někde přístupný pro nastavení. K čemu by byla HW karta bez možnosti nastavení bitrate?
    Zdar
    Ty děláš, jakobys tu kartu už měl doma. Proč si nekoupíš ten stolní DVD rekordér Pioneer? Je za polovinu a taky umí převod DV-AVI<>MPEG-2. Navíc ještě můžeš nahrávat z analogových zdrojů (AV vstup, tuner) a přehrávat DVD-Video.
    Zdar, ty jsi myslel tohoto pionýra?
    http://www.basys.cz/prod.php?id=383
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Šány
    Guest

    Bez disku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    S diskem dělají podobný model (poznáš to podle toho DV OUT, který u nových modelů už není).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Šány
    Guest

    hm, ten DV out by se asi hodil, podívám se po něčem, zdá se mi u těch pionýrů že to mají promakaný
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Hlavně ty modely Pioneer s DV OUT jdou propojit s PC (vyzkoušeno), což se může někdy hodit - třeba Panasonic s PC spojit nelze (funguje to pouze kamera>>DVD rekordér).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    Dv avi soubor (vlastne asi cokoliv) z PC do DVR 310 rekorderu pres firewire skrz Vegas a jeho capture modul, jako rychlovku, vypusti se enkodovani do mpeg 2 a mastering,

    jde to jeste necim jinym (PC -> firewire-> DVD recorder) ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    vlastne asi win DV nebo Scenalyzer Live ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Šány
    Guest

    Bohužel ty modely Pionner s DV out nemají HDD (model 320S, jiný jsem neviděl a 920S je cenově jinde).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. Problém střihová karta Canopus DVX-E1
    Od oilman v sekci Střižny s HW akcelerací
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-11-2006, 16:42
  2. Převodníky Canopus
    Od bosss v sekci DV/HDV
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-12-2005, 16:59
  3. Canopus Procoder 1.5
    Od duck130883 v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-11-2005, 11:42