Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Velkost suboru

  1. #1
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Stano_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    523

    Existuje nejaky priblizny vypocet pre velkost suboru napr. na 1 hod.videa? Chcem nieco urobit v plnom PAL-e (768x576), z videa Betacam (4x audio). Aky velky HD budem potrbovat na 1 hod.zaznamu?
    Myslim pre avi + Huffy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Uvažuj tak 60-80 GB/hod. Nejlépe je takto si udělat minutu a z toho vycházet.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od Stano
    Existuje nejaky priblizny vypocet pre velkost suboru napr. na 1 hod.videa? Chcem nieco urobit v plnom PAL-e (768x576), z videa Betacam (4x audio). Aky velky HD budem potrbovat na 1 hod.zaznamu?
    Myslim pre avi + Huffy.

    Nic ve zlým, ale pokud máš Betacam, tak už snad k němu máš i nějakou kartu (M-JPEG 4:2:2) do PC, která je přímo pro tento systém určená (=vstup/výstup YUV). A jistě je k ní i manuál, který ti datový tok (a s ním spojenou velikost) objasní...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Stano_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    523

    Pitomec, diky, ale ja Betacam nemam (mam Canopus ADVC50), prisiel za mnou kamos s dotazom, ci mu z toho jeho Betacamu na svojom PC nejako mozem pomoct. Proste video so komplet zvukom chce dostat do PC (kvoli tomu zvuku, video iba pracovne kvoli strihu a mixazi zvuku).
    Tak porad, aku kartu by si mal kupit do PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Stano_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    523

    Pardon, samozrejme ADVC nema s Betacamom nic spolocne, kamos ma nejaky 10-rocny velky Betacam (z nejakeho studia) a pasky chce davat do PC aj so 4 audiostopami.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Stano_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    523

    Pardon, samozrejme ADVC nema s Betacamom nic spolocne, kamos ma nejaky 10-rocny velky Betacam (z nejakeho studia) a pasky chce davat do PC aj so 4 audiostopami.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od Stano
    Pitomec, diky, ale ja Betacam nemam (mam Canopus ADVC50), prisiel za mnou kamos s dotazom, ci mu z toho jeho Betacamu na svojom PC nejako mozem pomoct. Proste video so komplet zvukom chce dostat do PC (kvoli tomu zvuku, video iba pracovne kvoli strihu a mixazi zvuku).
    Tak porad, aku kartu by si mal kupit do PC.

    Viděl bych to na http://www.syntex.cz/produkty/canopu...00.htm#obrazky
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. LG BD550 a velkost titulkov
    Od peter63 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-12-2010, 09:40
  2. avchd - velkost
    Od dusko v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-04-2009, 19:15
  3. Automaticka velkost obrazu
    Od Bufes v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 19-12-2008, 08:10
  4. Vegas a specialna velkost videa
    Od heinrich666 v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 07-03-2008, 14:55
  5. velkost titulkov v dvd prehravaci
    Od Eisyno v sekci Titulkování
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-05-2006, 21:30