Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Kdyz chci vypnout PC a kliknu na "vypnout pocitac"

  1. #1
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    ikony vypnout PC, usporny rezim atd se objevi az po tak 2 minutach...
    Jinak vse funguje bez problemu...Nevite, kde je zakopany pes? Nechce se mi znovu instalovat PC, protoze je to pomerne cerstva instalace...
    Dik!

  2. #2
    Je tu občas Avatar uživatele MarsSnickers
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    Někde tam asi bude viset nějaký proces. Podíval bych se do prohlížeče událostí, jestli tam se nezobrazují nějaké problémy.Občas to dělá taky špatně nakonfigurovaná síť, ale ty prodlevy se pak objevují spíše až po stisknutí tlačítka vypnout.



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    MarsSnickers
    Ve spravci uloh nic neni - v necinnych procesech je 99%

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Fantas!
    No to by mě taky zajímalo, co jsou to ty "nečinné procesy"!

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    to je jen ukazatel pouzitelnejch systemovejch prostredku (cas cpu a volna pamet), neni to zadnej proces...

  6. #6
    Je tu občas Avatar uživatele MarsSnickers
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    Citace Původně odesláno od Fantas!
    MarsSnickers
    Ve spravci uloh nic neni - v necinnych procesech je 99%
    Ve správci úloh toho taky moc nevyčteš, prohlídni si události.

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    uz jsem na to prisel...Odinstaloval jsem oxygen phone manager na mou nokii. Byla to nejaka nova verze a blbla...ted je to uz OK!
    Dik za reakce!



Podobná témata

  1. DVD Lab 2.5 - titulky zapnout/vypnout
    Od Hondiago v sekci Mastering
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-06-2010, 11:45
  2. Nejdou mi vypnout Win... Perpeetum Windows
    Od StD v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 16-02-2009, 06:49
  3. Jak vypnout rendlování
    Od zawat v sekci Editace videa
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 09-12-2008, 22:04
  4. Jak vypnout UAC ve Vistě
    Od Jarys v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-09-2008, 15:21
  5. nejde vypnout PC
    Od Matyas v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-05-2006, 14:56