Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Problém s DVB-T Twinhan Alpha USB (nejde obraz, zvuk ANO)

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele PetrSybol
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    15

    Zdravím.

    Chtěl bych Vás poprosit o radu s problémem DVB-T externího Twinhan Alpha USB.
    Po úspěšné instalaci a naladění všech kanálů mi nejde vůbec obraz, obrazovka přehrávacího okna je černá , správně jde jen zvuk. Nevíte prosím někdo, kde by mohl být zádrhel.

    Notebook Acer Aspire 1522LMi, AMD64 3000+, 768MB, Geforce FX GO5700.

    Ovladače Twinhan aktuální z www.twinhan.com + soubor terrestrial.dll
    (zkoušel jsem variantu při výběru ovladače jak BDA, tak neúspěšně, po oddinstalování variantu WDM a také stejný problém).
    Windows XP SP2 + aktualizace (před 4 dny nově nainstalované)
    Aktuální ovladače VGA nVidia ForceWare v77.77


    Děkuji za jakkoukoliv radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    Co je k tomu za aplikaci? V DVBVieweru bys ten problém nejspíš našel tady:

    Zkus si pohrát s nastavením Video Decoder a Video Renderer.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele PetrSybol
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    15

    Je k tomu aplikace TwinhanDTV. Myslel jsem, že by to mohlo být něco s overlay, prošel jsem nastavení celého softwaru a nenašel za boha nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    Dá se v té aplikaci nastavit i video dekodér? V DVBV si můžeš vybírat z kompatibilních kodeků instalovaných v PC, rozbalený ty volby vypadaj takhle:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele PetrSybol
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    15

    Bohužel, nic takového tam není.
    Nevíš, jestli by chodil DVBViewer TE s tímto USB modulem?

    Jsem z toho na nervy. Na PC mi to jede jak z praku, ale na noťasu ani ťuk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    Nějakej Twinhan používá stejnou čipovou sadu, jako TechiSat SS2 a AS2 - tedy B2C2 FlexCop. Myslím, že je to ale nějaká DVB-S karta, ale jistej si nejsem a jsem línej to hledat.
    Takže jestli ten USB modul má čipovou sadu B2C2 FlexCop, tak by to s DVBV TE chodit mohlo, jinak smolík...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas Avatar uživatele Radeq
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    278

    A coz takhle zaplata do Win XP, viz [url]http://www.cdr.cz/a/14140[/url]?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele PetrSybol
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    15

    [quote=Radeq]A coz takhle zaplata do Win XP, viz [url]http://www.cdr.cz/a/14140[/url]?[/quote]

    Díky za odkaz, odpoledne vyzkouším. Ale když vezmu, že je to aktulizace od Mrkvosoftu a já mám WinXP SP2 aktualizované před 5 dny, tak bych jí tam měl mít, nebo se mýlim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    Tak jak to dopadlo?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 14-12-2007, 12:41
  2. winfast dtv2000h jde zvuk ale nejde obraz
    Od weri29 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-12-2007, 08:08
  3. Twinhan DTV Alpha USB
    Od tzdenek v sekci DVB-T
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-01-2006, 09:16
  4. nejde zvuk ale obraz ano. TV tuner asi conexant
    Od xkrchnav v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-12-2005, 08:45
  5. Fly 2000 TV, nejde mi obraz,pouze zvuk
    Od jirojo v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-10-2005, 19:47