Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: ake Ceske a Slovenske programy v zahranici?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    36

    ake Ceske a Slovenske programy v zahranici sa daju chytit cez satelit a na akej druzici?
    karty Slovak a Czech link funguju?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    Myslim ze by bolo vhodne zadefinovat pojem ZAHRANICIE.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    36

    som v Anglicku,a chcel by som vediet ake programy sa daju chytit,
    co na to potrebujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    Alf Alf je offline
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    898

    Citace Původně odesláno od romanbee
    ake Ceske a Slovenske programy v zahranici sa daju chytit cez satelit a na akej druzici?
    karty Slovak a Czech link funguju?
    Řekl bych, že úplně stejné jako v Česku a Slovensku
    www.parabola.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    No ja by som povedal ze to nieje az take moc dobre - zatial by mali ist aj kanaly z EUROBIRDU - ibaze coskoro tam SLOVAKLINK konci a pocitam ze do konca roka aj CZLINK sa presunie na 23,5 E - coz v ANGLICKU asi nechytis.

    Pekny zoznam SK a CZ stanic je aj na dvbskystar.com

    ASTRA 19,2 E by malka ist bez problemov. - volne ale bohuzial asi len OCKO, CT24 a 24.CZ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    Alf Alf je offline
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    898

    No já nevím, ale pokud se něco přesune z 28.2°E na 23,5°E, mělo by to být Anglii spíš blíž. Nebo se pletu?
    Jinak, na Eurobird 1 jsou nekódované TA3, JOJ, CT24
    Pak je tady ještě MusicBox, JOJ a TA3 na THOR 3 (1,0°W).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Záleží na vyzařovacím diagramu. A Slovlink bude spíš orientován na východ, než nad Anglii.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    Musim s Pitomcom suhlasit.

    Vyzarovacie paprsky Slovlinku su nasmerovane na NEMECKO - a uz na vychodnom slovensku sa trosku zhorsuje signal voci zapadnemu.

    Co som cital - uz na prijem v Zapadnom francuzku treba vacsiu parabolu takze v UK to vidim biedne.

    Kukni sem http://www.parabola.cz/satelity.php?show=astra3a

    Je to ale teoreticky diagram - skutocnost je myslim taka, ze je to posunute este viac na vychod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    Alf Alf je offline
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    898

    Pitomec, blueant
    Máte pravdu, to jsem nějak nedomyslel . Podle diagramů THOR nepřipadá vůbec v úvahu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    36

    cize na tom EUROBIRD1 by som v Anglicku mal chytit volaco.
    /nie zajaca/
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od romanbee
    cize na tom EUROBIRD1 by som v Anglicku mal chytit volaco.
    /nie zajaca/
    Slovlink bude na Eurobirdu pouze do 20.9.2005 (pak Astra 3A), takže tím už se nemusíš zabývat. Zůstane tam sice Czechlink, ale i ten do konce roku půjde jinam - kam, to se zatím neví.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    Alf Alf je offline
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    898

    Stanice vysílající česky a slovensky jsou tady - http://www.parabola.cz/cs.php.
    Jinak, celkem dobře pro Tebe vypadá diagram Astra 1G.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    535

    ještě je možnost si zaplatit UPC rodinu a tam budeš mít vše kromě STV1/2 a Novy, sice v UPC "digitální" kvalitě, ale přeci
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Tak to je lepší ty prachy prochlastat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    535

    Citace Původně odesláno od Pitomec
    Tak to je lepší ty prachy prochlastat...
    s tím souhlasím, ale kdyby mermomocí chtěl CZ programy v anglii , tak je to jedna z možností
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-04-2012, 05:18
  2. LCD: tv ze zahranici?!
    Od tomazavr v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-10-2009, 17:42
  3. Ceny u nas a v zahranici
    Od hopik007 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 77
    Poslední příspěvek: 17-07-2007, 07:49
  4. UPC Direct - nejdou ceske programy :(
    Od toxin v sekci DVB-S
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-12-2006, 22:11
  5. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-01-2006, 14:18