Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Enkodovani do MPEG2 ve vegasu

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Kuldinek
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    89

    chtel bych se zeptat na nastaveni pri enkodovani do MPEG 2 ve vegasu 6. mam video dlouhe 2:02 hod a koupil jsem si proto dvouvrstve DVD+R DL aby se mi to veslo na maximalni bitrate, ale bojim se ho dat na maximum (9 800 000) protoze nechci sby nastali problemy pri prehravani ve stolnim prehravaci. vite nekdo jaky bitrate je pro stolni prehravace nejlepsi nebo jestli ty prehravace maji rezervu ? datovy tok chci pouzit konstatni a co nejvissi abych uzetril cas, na mem Athlonu XP 2400 a ram 1024MB/400 mi to dvouhodinove video uz tak trva enkodovat cca 6hodin je to normalni ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    2h na DL ??? Daj 2-pass VBR s max 8500, AVG si vypocitaj a min tak 2500 a daj to na DVD+/-R \/
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Kuldinek
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    89

    no ale pri 2-pass VBR mi to pojede dvojnasobne dlouho ze ? jeste me zajima ten cas, ptam se proto ze kdyz jsem si delal divx z DVD tak to trvalo stejne dlouho jak je dlouhej film, takze treba dve hodinky, je to teda tak narocny ze mi tohle trva 6 hodin ( 1pass) ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele Kuldinek
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    89

    tak jsem to pustil na 2-pass, max 8500000 min 6000000 a po hodine a pul mi to napsalo ze je uz 6% a zbyva 17hodin !!! to fakt ne ja na pc musim pracovat, takze tam davam 1pass constantni 9800000. myslite ze by mohl nastat problem pri prehravani ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    No a že \/ A skus teda ProCoder, neviem co robis, ci si nepouzil resize a ani v akom formate mas zdroj atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Kuldinek
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    89

    je to z DVD kamery mpeg 704x576 a koukam vlastne ze je to do 720x576, jen par prechodu a zrychleni, jinak normalni obraz

    jak dlouho to trva u avi ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    No a to na jaku ... chces rekompresovat este raz preboha ked navyse to chces dat na DL... na nebesiach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 704x576 ti zauthorizuje (bez rekompresie!!!!!!!!!!!!!!) kazdy slusny auth.soft !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ak to vsak chces upravovat este, tak zase pouzi soft, ktory vie smart rendering Mpeg2, napr. Edius, PinnacleEdition, Womble atd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Kuldinek
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    89

    protoze jsem to setrihal pridal par prechodu hudbu a zrychlil nejaky useky, znas authoringovy soft co to umi ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Asi si necital ten dodatok, druhy krat naozaj to rob vo vhodnom softe tu editaciu...

    DVDArchitect vie v pohode 704x576 !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele Kuldinek
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    89

    dobre takze kdyz do toho architekta vlozim nekolik videi (*.vob) z nekolika disku, tak si to tam muzu strihat, davat prechody pridavat muziku a zrychlochlovat ? a on to jen upravy ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Nepochopil si to! Vysvetlim:

    Ak mas kameru s Mpeg2 zaznamom, tak ten strihaj v editoroch ktore vedia smart rendering (Edius, PinnacleEdition, Womble...), ktore je mozne, ze nacitaju aj tie VOBy, inak demux... a potom tie nove Mpeg2 subory nacitas do authoringoveho softu, ktory ti vytvori strukturu DVD (zase VOBy) ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele Kuldinek
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    89

    ja se vtech vyrazech nevyznam, takze ten smart rendering si stim pohraje bez dlouheho vypactavani treba za 20minut ? pinnacle jsem zkousel a taky pustim to a cekam stejen dlouho jako jinde nekolik hodin byl to teda pinnacle studio, ten edition je jinej ? ale zkusim ten edius
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    ano ten Edition je iny a SmartRendering znaci, ze neprepocitava celu strukturu GOP (I, P, B) snimky, ale len nejaku cast (P, B), alebo len kde si vykonal zmeny (tak ako u DV) a co je hlavne, bez viditelnej/znacnej straty kvality !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček Avatar uživatele Kuldinek
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    89

    diky za tip s tim pinnaclem edition, mam ho ale jeste jsem netestoval, jinak jsem zkousel jeste jednou ten womble a pokud nezmenim bitrate tak ti opravdu jen "zkopiruje" a zmeny prepocita takze to usetri spoustu casu, jen je skoda ze jeto takovy matlacky (nepresny) ale to uz nejak zvladnu takze diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Som rad ze si prisiel na "chybu"
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Enkodovani+vyuziti procesoru
    Od Din0 v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-10-2008, 07:44
  2. Jak na enkódování do MP4 pro iPod?
    Od jkuna v sekci Kodeky
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 11-10-2007, 15:20
  3. v com editovat(hd-mpeg2) a ukladat do HD-MPEG2 ?
    Od sojer27 v sekci Editace videa
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 08-01-2007, 12:24
  4. enkódování - změna délky záznamu?
    Od pee.tr v sekci Editace audia
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-04-2006, 19:15
  5. je enkodovani do divX 3.11a legalni?
    Od imhotep v sekci Kodeky
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-04-2005, 22:18