Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: DivX6-nejde vytvořit *.avi

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    42

    Zdravím,
    instaloval jsem balík Divx create bundle (s divx Pro 6). Původní verzi 5.2.1 jsem odinstaloval, nová instalace proběhla OK, ale problém je s vytvořením *.avi souboru s DivX kompresí.
    Používám Ulead Video Studio 9 a nenajde mi kodek divx (ostatní ano). Několikrát jsem divx přeinstaloval - nepomohlo to. Ve správci zařízení se mi kodek objeví, žádnou chybu nehlásí, ale co je zajímavé - nemůžu provést nastavení toho kodeku. U ostatních to jde.
    Poradí někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Používej XviD.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    42

    Už se stalo.
    Teď si hraju s nastavením.
    ALe možná by to chtělo odpověď na mojí otázku - nebo že by jsem byl jedinej, kdo měl tento problém? \/
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Jack_lib
    Nevim, já DivX už dlouho nepoužívam. Ale pokud vim, tak DivX 6 má novej kontajner, nějaký hacklý AVI. Ale to by snad nemělo mít význam.
    Pro návod na nastavení XviDu koukni na moje stránky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    vlada
    A je to tady, vyjde nová verze kodeku a jsou problémy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    Proč shánět nějaký cracky na blbej DivX, když je k dispozici kvalitní XviD zadax...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Lepší je být po*raný trochu, než úplně!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    Hulváte!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    mirekv
    Ano, já jsem nikdy nepopíral problémy s konkrétním programem na konkrétním počítači. Je to chyba implementace nebo danýho počítače. Ty budou vždycky. Neni to ale chyba formátu. To že nefunguje na nějakym počítači ProCoder znamená, že DVD je na nic? Je plno počítačů na kterych korektně nefungujou Windowsy, má se proto zrušit vývoj všech operačních systémů? Tohle přece nemá logiku, to musíš sám uznat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nejde mi vytvořit síťové připojení
    Od Petrssn v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-09-2007, 17:44
  2. jak prehrat divx6 s titulky?
    Od tomdou v sekci SW přehrávače
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 27-10-2006, 12:05
  3. Preco tu nikto nespomenul DivX6 ?
    Od stayman v sekci Kodeky
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 20-06-2005, 22:56
  4. Jak vytvořit z AVI DVD.
    Od Denis77 v sekci Mastering
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-01-2005, 15:13
  5. Jak z videa na DVD-RAM vytvořit DVD+/-R
    Od delay v sekci Mastering
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 27-10-2004, 11:32