Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 9 z 9 PrvníPrvní ... 789
Zobrazené výsledky: 121 až 132 z 132

Téma: nečekaný restart pc

  1. #121
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Automaticky stahovat ovladač ke GK může buď CCC (což jsme si ukázali včera, jak tomu zabránit) nebo Windows (což je zase popsáno nad tvým příspěvkem, jak to zrušit). Pak už zbývá jenom nějaký záhadný aktualizační virus, který nemá nic lepšího na práci, než aktualizovat drivery ke grafárně
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #122
    Je tu pořád Avatar uživatele sirdo
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,323

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    No to je fakt strašně těžký zakázat taky
    no to by mohlo byt riesenim...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #123
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,257

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Automaticky stahovat ovladač ke GK může buď CCC (což jsme si ukázali včera, jak tomu zabránit) nebo Windows (což je zase popsáno nad tvým příspěvkem, jak to zrušit). Pak už zbývá jenom nějaký záhadný aktualizační virus, který nemá nic lepšího na práci, než aktualizovat drivery ke grafárně
    Abych byl upřímný, z aktualizací od ATI jsem jelen. Natáhneš si aktualizaci a klekne ti to. Pak si stáhneš aktualizaci od klonu a chodí to. Když to však uděláš podruhé, je to zase naopak. Tohle jsem u GF neznal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #124
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,257

    PS. Nejhorší je to, že když Ti to klekne, nepomůže zpravidla přeinstalování, ale nejdřív totální deinstalace ovladačů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #125
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od bastlir Zobrazit příspěvek
    Abych byl upřímný, z aktualizací od ATI jsem jelen. Natáhneš si aktualizaci a klekne ti to. Pak si stáhneš aktualizaci od klonu a chodí to. Když to však uděláš podruhé, je to zase naopak. Tohle jsem u GF neznal.
    To je aspoň pádný důvod k tomu, aby člověk jak pako za každou cenu všechno neaktualizoval a nechal to být (je-li to funkční). A neplatí to samozřejmě akorát o GK, ale i o satelitních přijímačích, televizorech apod.

    A pokud jde o ATI, tak ta má holt ráda čistou instalačku Woken a pak není problém žádný. Ale cpát nový verze přes ty starý (mnohdy i bez odinstalace předchozí verze), to prostě ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #126
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,257

    Nojo, jenže lidská zvědavost je mrcha. To je tak, co když náhodou ze svého "dvojplošníku" aktualizací udělám "stíhačku" ?! To pokušení!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #127
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Co aktualizace přinese (nebo v horším případě odnese) si může člověk zjistit na webu předem, k tomu nemusí všechno zkoušet
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #128
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,257

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Co aktualizace přinese (nebo v horším případě odnese) si může člověk zjistit na webu předem, k tomu nemusí všechno zkoušet
    Jo, to jsi mně teď připomněl nějakou aktualizaci, kdy jsem se podíval do Korei k výrobci a tam jsem v tom rozsypaném čaji nenašel ani přepínátko do AJ. Tedy pokud tam vůbec bylo. To jsem si fakt početl!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #129
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od bastlir Zobrazit příspěvek
    Jo, to jsi mně teď připomněl nějakou aktualizaci, kdy jsem se podíval do Korei k výrobci a tam jsem v tom rozsypaném čaji nenašel ani přepínátko do AJ. Tedy pokud tam vůbec bylo. To jsem si fakt početl!
    Tak přesně totéž se mně povedlo s routerem Edimax, kde jsem tahal nový firmware a nějak jsem přehlídnul, že je to China-verze. Po instalaci samozřejmě nepoužitelný, takže koupit ještě jeden a dle jeho menu se v tom původním proklikat opět k aktualizace FW, tentokrát s nahráním ENG-verze
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #130
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,257

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Tak přesně totéž se mně povedlo s routerem Edimax, kde jsem tahal nový firmware a nějak jsem přehlídnul, že je to China-verze. Po instalaci samozřejmě nepoužitelný, takže koupit ještě jeden a dle jeho menu se v tom původním proklikat opět k aktualizace FW, tentokrát s nahráním ENG-verze
    Jooo, kdo nic nedělá, nic nezku.....

    Co ale naděláš, nejsem schopný manže vysvětlit, že musí číst hlášky a ne hned všechno odpálit. Tím chci říct, že drtivá většina uživatelů PC vůbec neví, co se jim tam nainstaluje a která bije. Před čtrnácti dny jsem chvilku seděl v Mironetu a poslouchal jsem lidi, co si chtěli koupit nějaké PC. Musím tedy říci, že ti prodejci by měli mít svatozář za trpělivost. Někteří zákazníci vůbec nevěděli, co chtějí. Paní se ptala, kdyby to bylo o tisícovku levnější, o kolik by ten počítač byl horší. No to bych vylítl z kůže!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #131
    Je tu pořád Avatar uživatele sirdo
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,323

    u mna je vsak problem, ze aktualizovat na GK JA nic nechcem, ale WOKNA ano...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #132
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,257

    Citace Původně odesláno od sirdo Zobrazit příspěvek
    u mna je vsak problem, ze aktualizovat na GK JA nic nechcem, ale WOKNA ano...
    V tom případě si nastav aktualizaci systému ne automaticky, ale výběrem.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 9 z 9 PrvníPrvní ... 789

Podobná témata

  1. DVD rec.Panasonic-mnohonásobný restart
    Od snehulak2006 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-04-2008, 10:57
  2. Přidání CZ dabingu - Nečekaný problém
    Od Krtek v sekci Úpravy, ripping a ochrany
    Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 24-08-2006, 20:27
  3. HDD box a restart PC
    Od mirekv v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-04-2006, 10:51
  4. Pinnacle Studio plus 10 (ver. 10.0)-restart PC
    Od fricoolinek v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-01-2006, 10:49