Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Problém s obrazem

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele imported_Rimmer
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12

    Mám WinFast TV2000 XP Expert.Problém je v tom že asi u 4 programů mám docela pěknej obraz až na podivný pruhy:
    http://www.plavanichu.wz.cz/problem/001.jpg
    http://www.plavanichu.wz.cz/problem/003.jpg
    http://www.plavanichu.wz.cz/problem/01.JPG
    http://www.plavanichu.wz.cz/problem/02.JPG

    Jinak většina prgramů jde v poho, ale jsou i vyjímky který vypadaj otřesně:
    http://www.plavanichu.wz.cz/problem/1.jpg
    http://www.plavanichu.wz.cz/problem/2.jpg

    Ze začátku jsem myslel, že mám slabej signál tak jsem propojil PC 15m kolaxiálem (bez rozbočovačů) se zásuvkou od kabelovky,ale problém zůstal:Možná se trochu zlepšila kvalita, ale ty pruhy tam zůstaly.

    mám: Základku K7s5a, Athlon XP 2400+, Sound Blaster Live 5.1,
    512mb ram, 2CDromky a 200GB hadr (westerndigital)

    Kdyby někdo věděl jak mi poradit, tak ať píše,všem díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček Avatar uživatele imported_Rimmer
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12

    Tak jsem zkusil zapojit tu mou kartu na tom samým místě v jiném PC a byla všude výborná kvlita.
    Mám ještě v PC: Asus FX5700 256mb a mám 400W zdroj od Eurocase.
    Nevíte co by mi mohlo rušit signál?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Whitejoker
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    639

    Pokud jsi zapojil kartu do jiného počítače a na stejný kabel kabelovky, tak to může být moc věcí - špatný zdroj (odrušení, jiskření), totéž větráček procesoru, špatná kostra někde.
    Překontroluj, jestli všechny karty máš pořádně zatlačené ve slotech a pořádně přišroubované. Taktéž kabely - jestli někde nedochází ke zlomení, nebo jestli koncovky kabelů jsou jsou správně spojeny s odpovídajícím protikusem (prohnutí kabelů a viklání v konektorech).
    Ale spíš bych to viděl na ten zdroj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    zkusil jsi tu kartu dát do jiného PCI slotu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele imported_Rimmer
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12

    Kartu jsem dával i dojiného slotu a beze změn.Zdroj by měl být v pohodě, byl jsem se ptát i v obchodě kde jsem ho kupoval (Simware).
    Mám: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28701
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    jo, podobnej zdroj jsem měl chvíli doma a tv karta s ním jela dobře. ale šel rychle pryč - hlučný ventilátor

    btw, ted jsem se podíval pořádně na ty obrázky (viděl jsem jenom poslední tři). podobnej svislej pruh mi exert dělá taky (akorát ne tak výraznej). mám MoBo MSI K7N2Delta-L (chipset nForce2 Ultra); předím jsem měl ECS K7S5A a s tímhle mainboardem mi expert jel špičkově; svého času jsme tu to rušení řešili a tuším, že nevyřešili
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele imported_Rimmer
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12

    hmm, asi to se mnou dopadne stejně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    to moje rušení jsme řešili zde: https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=886

    svoje obrázky jsem už ale odstranil, vypadaly ale podobně jako tvoje.

    zkus jemně pohnout s taktováním FSB nebo AGP sběrnice, ale opatrně, ať nic neodvaříš
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problem s obrazem
    Od cendamore v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-08-2011, 20:24
  2. Pinnacle 14 problem s obrazem
    Od capodecima v sekci Editace videa
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 15-04-2010, 16:46
  3. Plazma: Problem s obrazem
    Od Dolfajs v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 04-01-2010, 11:33
  4. Problém s obrazem
    Od Arnie007 v sekci Editace videa
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-11-2007, 17:47
  5. CCE 2.67 - problém s obrazem
    Od Rygs v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-09-2004, 12:56