Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: geforce fx5200 grafika a tv tuner

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele fannda
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    4

    Nejde mi naladit televizní programy.mám kabelovku a netuším jestli dát pal b nebo jiný systém.pomůže mi někdo??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele redburger
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    512

    no ja mam video standart pal bg
    a country slovakia b/k
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele fannda
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    4

    s tím mi to taky nešlo,a nemám si stáhnout jiný ovladač než sem k tomu dostal??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele redburger
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    512

    no ja mam taku smiesnu kartu aver tv go 007.nic som netahal,len som naladil tie kanaly paru co mame z kabelovky....bolo ich viac,ale akosi sme zrusili rozsirenu ponuku
    ale vravim...nic som naviac nezhanal,vystacil som si s cd od vyrobcu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele fannda
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    4

    a není důvod zě to nejede,žě při instalaci hardweru to napsalo-neprošlo testem windows
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele redburger
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    512

    hmmmmm no ale to by sa nemalo stavat.....neviem co to ma byt...mne sa to nestalo.. i ked taku hlasku som aj ja mal niekde kdesi...
    ale preco by to pod windows nemalo ist korektne-nechapem
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    možná by neškodilo víc informací. to máš FX5200 s integrovaným tunerem nebo fx5200 a tv kartu bokem nebo co?

    a ohledně certifikace ovladačů (WHQL). když ovladač není certifikovaný, nic moc se neděje. fungovat by to mělo. certifikovaný ovladač v podstatě znamená, že MS si vezme ovladače od výrobce a vyzkouší je v nějakém testovacím centru a pokud se jim budou líbit, tak jim dají razítko certifikované
    ovšem ani certifikované ovladače nemusí na určitých konkrétních počítačích fungovat

    jinak, já mám fx5200 a tv kartu Winfast Expert, tv normu mám pal B.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele fannda
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    4
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Mrkni se na stránky MSI. Dej vyhledat oddíl s tvojí kombinovanou kartou. MSI dělá "své" ovladače a podporu.
    A na normu se podívej sem:
    www.mastervideo.com/2111palsecam.htm
    Pro ČR platí PAL_BG
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu občas
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    202

    Pokud ti widle daly tu hlášku o netestovaném zařízení-ovlkadači, dal jsi ignorovat a pokračovat v instalaci, nebo jsi instalaci ukončil?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vegas 7 a grafika
    Od Stano_tvf v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-09-2007, 09:58
  2. Nová grafika ČT
    Od Don82 v sekci Volná témata
    Reakcí: 40
    Poslední příspěvek: 07-09-2007, 20:46
  3. Nějaká grafika VIA/S3G KM/400
    Od Pears v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-11-2005, 19:29
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-06-2004, 16:19
  5. Chipset MSI FX5200 Personal Cinema
    Od Mayky3 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-05-2004, 08:43