Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Ako ulozim video z vegas spat na DV pasku?

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele adamko
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    16

    Mozno to tu niekde je,ale vobec to neviem najst, tak ak by niekto bol taky napomocny a vysvetlil mi to
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Nevím, jesli to umí přímo Vegas, v každém případě můžeš video uložit v DV formátu a pak ho dostat do kamery nějakým softem (třeba WinDV).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele adamko
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od mirekv
    Nevím, jesli to umí přímo Vegas, v každém případě můžeš video uložit v DV formátu a pak ho dostat do kamery nějakým softem (třeba WinDV).
    a priamo z timeline by to na DV pasku neslo? Akosi nie je dost miesta
    A navyse vo vegase ani nevidim render to DV format. Treba nieco stiahnut?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    PrintToTape !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele redburger
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    512

    a okrem toho, vo vegase je pal dv
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele adamko
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    PrintToTape !!!
    tak tam print to tape, aj sa to robi ze nahrava na DV pasku,ale nahra sa len ciernota
    mam canon mvx200i
    nejake riesenie?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele redburger
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    512

    ma to dv vstup?resp. obsluhuje ti vegas kameru?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele adamko
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od redburger
    ma to dv vstup?resp. obsluhuje ti vegas kameru?
    vsetko obsluhujem klikanim vo vegase, capture ide v pohode ako ma, tak dufam ze vstup to ma, doknca sa to aj tvari ze to nahrava, aj na kamere je rec. ale zaznam ziadny len ciernota
    este taky detail ze na kamere na displayi sa nic neukazuje len modra obrazovka canonu a ikonky,ziadny obraz
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Tak to neporadim, to si musis zistit niekde inde o tej kamere...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele Dave0401
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    16

    a mas FW, ketrý ma DV-OUT???

    na jednom Notebooku jsem to taky nerozchodil.. proste to jen grabuje ale nazapisuje!!!

    v mojem PC po jede oboustranne. Mam Canon MVX 330i.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele adamko
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    16

    Tak som to skusil doma na pc, a tam sa mi to podarilo, tak ze mozno to fakt bude tym Firewire co mam v laptopu pcmcia, ale aj tak tomu nechapem, preco by to ist nemalo, to aby si dal clovek pozor pred kupov na take hovadiny?


    Citace Původně odesláno od Dave0401
    a mas FW, ketrý ma DV-OUT???


    na jednom Notebooku jsem to taky nerozchodil.. proste to jen grabuje ale nazapisuje!!!

    v mojem PC po jede oboustranne. Mam Canon MVX 330i.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Já nerozchodil PC->páska v kameře vůbec.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček Avatar uživatele adamko
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od mirekv
    Já nerozchodil PC->páska v kameře vůbec.
    to je ta doba nic s nicim nefunguje, vsetko ine standardy...kazdy hrabe len pre seba
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček Avatar uživatele boorg
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    2

    Problem je vtom, ze ackoli se vyrobce kamery dusuje ze lze na kameru nahravat jako na video, nejde to pres DVin/out, ale jen pres ANALOG! Treba u kamery sony TVRxxx DVout sel v pohode ale DV in proste nesel, tak sem to cucnul pres analog... a pohoda
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    DV s audiem 16b/48k nahrát jde, nejde 12b/32k. Švanda je, že z kamery jde prozměnu zase jen 12b/32k (z pásky, A/D převodník jde i těch 16b/48k).
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Edius 6 - export na pásku.
    Od steviezah v sekci Editace videa
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 16-02-2012, 13:09
  2. HDV na pásku
    Od mat1401 v sekci DV/HDV
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-11-2009, 19:59
  3. Love Parade po troch rokoch spat
    Od Dreamer v sekci DVB-S
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-09-2006, 07:42
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-05-2006, 10:35
  5. Pinnacle Studio export na pasku
    Od Joe-Joe v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-10-2004, 17:28