Původně odesláno od
lizbo
zdravim,
Tak dufam,ze mi budete vediet pomoct.
Mam grafiku NVidia GeForce FX 5200 s S-VHS vystupom.(nie 4-pinovy,ale 7) v telke mam Scart vstup. Kupil som si origos[color=red] kabel S-VHS - Scart[/color], v prirucke ku telke boli tieto kable odporucene,cize zo strany telky by mi to malo fungovat. problem je ten,ze obraz mam sice pekny ale cierno-biely.Uz som dostal kopec rad,ale stale si s tym neviem rady.Co sa tyka nastavenia na karte,vyskusal som asi vsetko.Vsetky mozne nastavenia,parametre,normy....
Jedna rada bola ta,ze Tv nepodporuje S-video.To moze byt,ale preco sa potom odvolavaju na dane kable?Dalsia pripomienka bola,ze tieto grafiky maju slaby vystupny signal a ked telka nema citlivy prijimac,moze mi to brat len cierno-bielo. A ja neviem co uz s tym mam robit.Dal som do toho dost penazi(kupoval som novy komp aj kvoli tomu aby som mal na nom domace kino,zvuk mam super,obraz som chcel mat na telke)a neverim,ze by sa to nedalo nejak rozchodit.... Prosim poradte,ak viete,co s tym spravit.
Pomohlo by zosilnenie signalu? existuju nejake predzosilovace? Mam korekciu z S-Video na cinch. Keby som zohnal kabel Scart- cinch pomohlo by to?
dakujem za radu....