Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 6 z 6 PrvníPrvní ... 456
Zobrazené výsledky: 76 až 81 z 81

Téma: Poraďte prosím v XP

  1. #76
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    NTFS zvládá soubory větší než 4GB , vyzkoušeno prakticky

    (asi před půl rokem jsem měl na služebním PC problém - měl jsem databázi velkou asi 3,8 GB a potřeboval jsem ji rozšířit na 4,5; musel jsem přecházet na NTFS)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    DoomHammer
    Poslední dobou se doma nestíhám ani dostat na PC, tak to musím konečně pořádně vyzkoušet. Co vyzkoušeno mám už z kdysi, je že ve Win ME ve FAT32 to jde max. do 2GB.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    874

    Fat32 má limit pro velikost souboru 4GB
    ty 2GB jsi měl omezené v daném softu, který ukládal jen starší verze AVI
    nikoho tenkrát nenapadlo (před příchodem FAT32) dělat větší soubory, protože FAT16 má limit právě ty 2GB
    dnes už všechny softy ukládají AVI 2.0, popř. je volitelné segmentové ukládání (např. ve VirtDubu)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    Miuvek
    Takže ten můj dotaz ohledně AVI 2.0 je řešen softem?
    Já sřív v těch ME nahrával originál softwarem. Teď grabuju v XP pomocí FlyDS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    874

    jo, kor starší softy nahrávaly AVI segmentovaně (s limitem 2GB pro velikost souboru, po dosažení se začal tvořit nový navazující soubor).
    Ten segmentovaný AVI samozřejmě není problém spojit, např. ve VirtDubu, ale je to práce navíc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    Tak právě to segmentování ten soft neuměl a nebyl jsem schopen tu kartu komplet rozběhat pod jakýmkoliv jiným softem (VD nevyjímaje). A po "ručním" nagrabování do nového soubory už nesedělo snímkování (např. 24.998fps vs. 25.002fps), takže to bez "prohnání" nějaký softem (Vegas) spojit nešlo. Pouze tenhle problém doposud přetrvává.

    viz. pravděpodobně problém s Master stream, takže na to budu muset mrknout, kde se tohle nastavení nachází.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 6 PrvníPrvní ... 456

Podobná témata

  1. poraďte prosím?
    Od streps v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-12-2011, 15:57
  2. poradte prosim
    Od jilek v sekci Videokamery
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-03-2008, 15:54
  3. Poraďte prosím s CRT JVC
    Od Monetis v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-03-2008, 11:57
  4. Poraďte mi prosím
    Od Panasonicc v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-08-2007, 17:14
  5. poraďte prosím.......
    Od K4r3l v sekci Editace videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-12-2006, 15:43