Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 81

Téma: Poraďte prosím v XP

  1. #16
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Tak mas nieco s tymi Mpeg2 kodekmi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    StayMan by €RikŁ€
    to těžko. Jde o Picvideo MJPEG kodek, ve kterým jde normálně nahrávat, lze ho bez jakýchkoliv potíží přehrát, upravit, stříhat, komprimovat....
    Používám ho nějakých 5-6 let bez problémů. jedině že ty přechytřelý XPčka ho nějak neumí zvládat. Už mi tyhle wokna lezou krkem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Mne nie! Vsetko si viem kontrolovat/nastavit
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    exTNT: K nastavení klávesnice: (překládám z anglických názvů, může se to jmenovat trochu jinak) Start - Nastavení - Ovládací panel - Regionální a jazyková nastavení (ikonka globus) - prostřední záložka Jazyky - tlačítko v horním rámečku Podrobnosti - no a v dalším okně si přidáš či ubereš klávesnice, který chceš a v tom horním rámečku si nastavíš, která je výchozí. Běžná česká je tam jako Czech, počeštěná anglická jako Czech (QWERTY) - to v tý závorce je přepis horní řady písmen na klávesnici, abys to příště nevysvětloval tak kostrbatě - tzn. buď používáš běžnou QWERTZ a nebo méně běžnou QWERTY...
    tak co se týká psaní např. v texťáku to už mám v pohodě jak jsem chtěl - černý Z a černý Y v český klávesnici, ale v Total Commanderu mi to pořád používá v český klávesnici červený Z a červený Y, což nechci a nvím jak z toho problému ven.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    44

    To jsou termíny...červený Z, černý Y
    Slovo QWERTY ti nic neříká?
    Asi máš v nastavení klávesnic tu českou QWERTY a zároven standartní. Tak tu klávesnici co nechceš zruš a bude ti to psát Y tam kde jsi zvyklý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...a co teprve "Kamenický" a "Latin2", že!?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    Citace Původně odesláno od StD
    ...a co teprve "Kamenický" a "Latin2", že!?
    ´
    To už bohužel v nabídce klávesnic není... Krom QWERTZ a QWERTY už zbyla jenom "česká programátorská".
    Zrovna nedávno jsem koukal na instalační 5,25 diskety, co mám z nostalgie schovaný a říkal jsem si, že je to neuvěřitelný, že jsem z nich instaloval ještě někdy před deseti lety, 3,5 FDD byla celkem novinka a hadr měl 800 MB...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    44

    ...a instalace Windows na 20-ti disketách.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    To jsi viděl kde, těch 20 disket? Já tu mám originál HP OEM instalaci Windows 2 pro Vectry 286 a je to celkem na 7 disketách 5,25" včetně MS-DOS 3.3. Verse 3.0 byla na 5, z nichž ta pátá s drivery tiskáren apod. pravidelně kolabovala... Jsou tu také, OFFICIAL SPECIMEN!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    No, pokud měl Mirek na mysli kompletní mrkvosoftí "kancelářskej balík", tak se trefil naprosto přesně...
    Zleva: wokna, word, excel - celkem dvacet kousků, mr. deejay... (taky jste si tak vždycky připadali? )

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    44

    Přesně to jsem měl na mysli. Po reinstalaci Widlí bolely ručičky.

    Koukám, že máš doma pěkný poklady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Je tu pravidelně Avatar uživatele redburger
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    512

    hehehehehe.....pekne pekne ex TNT
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...no vidíš, a já měl zálohy toho všeho (+další) na jednom výměnném SCSI Bernoulli disku 230 MB a nic jsem už přehazovat nemusel...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Je tu pravidelně Avatar uživatele redburger
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    512

    StD - heh.dobry napad
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    ještě s tím obnovením z koše máš problém?
    zkus si vypnout DEP (to je věc ve WinXP SP2, která má za úkol ukončit podezřelé programy - MS místo prevence udělal paskvil)
    návod k vypnutí DEP nejdeš zde: http://hulan.cz/blog/?item=windows-x...detailni-navod
    [do boot.ini přidej řádek "/NoExecute=AlwaysOff" (bez uvozovek)]
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. poraďte prosím?
    Od streps v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-12-2011, 15:57
  2. poradte prosim
    Od jilek v sekci Videokamery
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-03-2008, 15:54
  3. Poraďte prosím s CRT JVC
    Od Monetis v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-03-2008, 11:57
  4. Poraďte mi prosím
    Od Panasonicc v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-08-2007, 17:14
  5. poraďte prosím.......
    Od K4r3l v sekci Editace videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-12-2006, 15:43