Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 37 z 37

Téma: Výřez části obrazovky v klipu

  1. #31
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Panove my ten Vegas spolecne zvladneme na 100%.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček Avatar uživatele kadel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    77

    Ten výřez jsem původně chtěl proto , že timecode se zapíše tak jak je ke stopě. Jestli ale chci udělat odpočet času tak zatím nevím nic jiného než udělat reverz stopy s timecodem pak reendrovat a zpět vložit a přidat původní klip. Jinak teď je to už pouze akademická otázka jak udělat ten výřez.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    kadel
    no na ten revers to asi jinak neudelas...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Je tu pravidelně Avatar uživatele redburger
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    512

    sak ale ja nechapem stale furt na co ten vyrez.
    ved hore na timeline das to time code po spatku a dole das to video normalne.a pojde to...ta dáááááá.ci nie?
    hm hmmmm.
    Fantas! jo zvladneme.... jedneho dňa
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček Avatar uživatele kadel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    77

    Ty kluku, mám tě rád, ale ještě jednou . Ty sám si chtěl abych to popsal přesně. Oba víme , že se to udělat dá s tím revers na transparentním klipu s timecodem.Tím jsme si udělali pěkné dopoledne a ještě jednou děkuji za technickou podporu (a duševní).
    Ale teď znova pro Tebe : "Jinak teď je to už pouze akademická otázka jak udělat ten výřez" . viz cca 25 cm výše příspěvek. (Samozřejmě jestli " hore na timeline das to time code po spatku " viz příspěvek cca 10 cm výše = reverse.) Jinak nevím jak jsi to myslel. Jestli se dá obrátit script "timeline"nebo jak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Je tu pořád Avatar uživatele Pears
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    1,070

    Nejsem vubec zadnej odornik pres video a uz vubec ne pres Vegas, i kdyz se ho hojne snazim pouzivat. S prispevku od lidi se spise ucim, ale nejdrive je zaklad pochopit co ten dotycny vlastne chce. Kdyz neco na poprve blbe vysvetlim, tak me na podruhe lidi vetsinou pochopi a vlozim treba i nejakou fotku (pro StayMana v *.png ), video nebo *.veg a laicky vysvetlim o co mi jde.

    Asi by bylo lepsi kdyby jsme se ptali mi a odpovidal jsi Ty

    Zacinam:
    Potrebujes do videa vlozit Timecode?
    Chces, aby odpocitaval po spatku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček Avatar uživatele kadel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    77

    Vložit timecode nepotřebuji. Aby se odpočítával pozpátku taky nepotřebuji.
    1.oboje jsem se už naučil 2.Potřeboval to yozefb .
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Zakostičkování části videa
    Od David123 v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-08-2010, 20:55
  2. Vyrez z videa
    Od Jozef035 v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-01-2008, 17:08
  3. zrychlení ČÁSTI klipu (vegas)
    Od kv1t v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-01-2006, 19:02
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-09-2005, 09:17
  5. Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 31-07-2005, 16:28