Panove my ten Vegas spolecne zvladneme na 100%.![]()
Panove my ten Vegas spolecne zvladneme na 100%.![]()
Ten výřez jsem původně chtěl proto , že timecode se zapíše tak jak je ke stopě. Jestli ale chci udělat odpočet času tak zatím nevím nic jiného než udělat reverz stopy s timecodem pak reendrovat a zpět vložit a přidat původní klip. Jinak teď je to už pouze akademická otázka jak udělat ten výřez.
kadel
no na ten revers to asi jinak neudelas...![]()
sak ale ja nechapem stale furt na co ten vyrez.
ved hore na timeline das to time code po spatku a dole das to video normalne.a pojde to...ta dáááááá.ci nie?![]()
hm hmmmm.
Fantas! jo zvladneme....jedneho dňa
![]()
Ty kluku, mám tě rád, ale ještě jednou . Ty sám si chtěl abych to popsal přesně. Oba víme , že se to udělat dá s tím revers na transparentním klipu s timecodem.Tím jsme si udělali pěkné dopoledne a ještě jednou děkuji za technickou podporu (a duševní).
Ale teď znova pro Tebe : "Jinak teď je to už pouze akademická otázka jak udělat ten výřez" . viz cca 25 cm výše příspěvek. (Samozřejmě jestli " hore na timeline das to time code po spatku " viz příspěvek cca 10 cm výše = reverse.) Jinak nevím jak jsi to myslel. Jestli se dá obrátit script "timeline"nebo jak?
Nejsem vubec zadnej odornik pres video a uz vubec ne pres Vegas, i kdyz se ho hojne snazim pouzivat. S prispevku od lidi se spise ucim, ale nejdrive je zaklad pochopit co ten dotycny vlastne chce. Kdyz neco na poprve blbe vysvetlim, tak me na podruhe lidi vetsinou pochopi a vlozim treba i nejakou fotku (pro StayMana v *.png), video nebo *.veg a laicky vysvetlim o co mi jde.
Asi by bylo lepsi kdyby jsme se ptali mi a odpovidal jsi Ty![]()
Zacinam:
Potrebujes do videa vlozit Timecode?
Chces, aby odpocitaval po spatku?
Vložit timecode nepotřebuji. Aby se odpočítával pozpátku taky nepotřebuji.
1.oboje jsem se už naučil 2.Potřeboval to yozefb .