Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: dts hd na x96air

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    8

    Dobry den mam problem mam zostavu x96air a onkyo tx nr 414 a prestalo mi prehravat zvuk s vystupom dts,dtshd v nastaveniach som pozrel uz x-krat ci nieco nenajdem ale nic som nenasiel zosilovac prehra tieto zvukove stopy ked idem cez ine zariadenie-x treamer pro
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,533

    Aky pouzivas prehravac a operacny system?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    8

    CoreELEC 9.2.5, streamovacie zariadenie a zaroven aj prehravač je X96air
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,533

    Cize mas v CE povolene (zachecknute) posielanie DTS aj DTSHD? Predpokladam, ze ano. V tom pripade je kazda rada nad zlato, pretoze mas "odporucany" OS, kde zarucene lossless multikanalovy bitstream funguje (overene a odskusane na inom Amlogic HW aj prave s CE 9.2.5). Taktiez predpokladam, ze mas zapojenie HW v standardnej scheme: X96air ->AVR -> TV. Bola nejaka akcia (aktualizacia, cokolvek....), ktora prechadzala znefunkcneniu prehravania tychto formatov?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    8

    presne ako si napisal DTS aj DTS HD povolene a zapojenie x96air-avr-tv a o nicom neviem co by tomu predchadzalo aby som bol ale presny ten zvuk aj nejaky ide ale nazvem ho: uhuhnavy
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,533

    A vidis na svojom AVR ikonku DTS alebo DTSHD? Alebo PCM ? Dolby Digital a jeho lossless varianta TrueDolby ti funguje ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    8

    ani dts ani dts hd ,true dolby iba pcm

    ---------- Doplněno v 18:13 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 18:11 ----------

    ked vynecham avr a idem priamo do tv tak ito ide len pcm
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,533

    Citace Původně odesláno od maros3012 Zobrazit příspěvek
    ked vynecham avr a idem priamo do tv tak ito ide len pcm
    Dolby Digital ide? To je dolezita informacia v hladani problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,533

    Pripadne sprav fotku tychto nastaveni v CE: https://discourse.coreelec.org/uploa...fdc381656.jpeg Obe strany.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    8

    Ahoj,Dolby Digital tiez z x96air neprejde
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 20201128_074903.jpg 
Zobrazení: 53 
Velikost: 646.7 KB 
ID: 35248  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,533

    Ze nejde aj DD si mohol napisat hned, nemuseli sme tyzden riesit veci okolo toho. Cize ide len PCM nede komplet bitstream. Odfot aj druhu stranu, ktora je nizsie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    8

    dakujem
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 20201129_145734.jpg 
Zobrazení: 41 
Velikost: 747.1 KB 
ID: 35250  
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,533

    OK, spravne. Podla mna mas zapnuty checkbox "sync playback to display". Skus to vypnut. Zapnutie tohoto automaticky vypina bitstreaming. Vypnutie tohto checkboxu neznamena, ze kodi nebude prepinat frekvenciu displaya podla fps videa.
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 29-11-2020 v 17:24
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    8

    kde to najdem
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    8

    ?????
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dts hd master nejde
    Od deusex v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-09-2014, 20:32
  2. Multimediální přehrávač s DTS-HD ?
    Od tommmyt v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 13-06-2012, 17:01
  3. Multimed.centrum DTS HD/True HD to LPCM support
    Od astrix v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 08-12-2011, 07:38
  4. PS3 True-HD / DTS-HD
    Od Eisyno v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-01-2010, 06:52
  5. Problém s DTS a DTS HD
    Od rampion11 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-12-2008, 20:00