Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Pinnacle PCTV 310i - soft

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele xradim
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    7

    Hledam nejaky soft (viewer) pro kartu PCTV 310i. Koupil jsem si ji ted nedavno a jsem fakt zklamanej od prvni chvile. Soft je dost nedotazenej. MediaCenter je sice krasna idea, ale ne pro mou osobu a bohuzel prilis nefunguje. Chyb jea nedotazenosti je tam tolik, ze by to bylo prilis dlouhe na rozepisovani. Dival jsem se po diskuzich po nejakem softu, ale nic co by urcite fungovalo. Zkusim ted jeste dvbviewer, ale jelikoz nepisou na strankach, ze to umi i tuto kartu, tak to neni 100%.

    Nevite nekdo o softu, ktery to umi 100% ovladat? Rad bych tu hruzu od Pinnaclu odinstaloval. Karta sama funguje urcite dobre (alespon dle obrazu co vidim).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    tjf tjf je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    13

    Kartu pouzivam ve Windows XP Media Center Edition. Nainstaloval jsem jen ovladace a pak uz byla karta nalezena, vyhledaly se stanice a proste vypada to, ze vse funguje, tak jak ma. Software Pinnacle jsem ani neinstaloval. Ale zatim to mam jen par dnu.

    Trochu jsem testoval i analogovou cast. Showshifter vyhledal par stanic, ale Dscaler nemohl najit tuner.

    Tomas
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele xradim
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    7

    Teda Winy uz jsem nejake v ruce mel, ale o Media Center edici slysim ted poprve. V cem to prehravas. To ma tahle edice v sobe nejaky spesl Soft ci co? Chtel jsem to prubnout, ale na XP Pro jsem jaksi nenasel nic, co pouzit - prirozene neznamena, ze nic neni, ale netusim kde hledat.

    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    tjf tjf je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    13

    [url]http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter/default.mspx[/url]
    [url]http://www.cdr.cz/a/13520[/url]
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele xradim
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    7

    Tak tady jsem jiz bohuzel byl. Doufal jsem, ze je to nejaky soft, ktery je mozne jeste doinstalovat do Windows a ne jen dalsi edice Windows

    Skoda ... jdu se dal pachtit s Pinnacle Shit Soft ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Inazuma
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    71

    Funguje mi Showshifter, ale
    - nepodporuje češtinu u EPG (zubrazuje pouze u jednoho multiplexu a ještě špatně), ale narozdíl od Pinnacle nejsou zpřeházené kanály
    - nepodporuje přepínání zvuku u duálního vysílání (u Pinnacle stejně nefunguje)
    - není v češtině (musel by to někdo přeložit, dá se vyexportovat jazyková mutace a přepsat - teda alespoň myslím)

    Podporuje i plánování nahrávání, zapne se automaticky i při vypnutí aplikace a dokoce i z úsporného režimu)

    Nic jiného lepšího jsem zatím nenašel.
    Fungovalo mi ještě ladění u Sceneo TV Central, ale moc mě to nenadchlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    tjf tjf je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    13

    Jeste muzes zkusit MediaPortal.

    http://mediaportal.sourceforge.net/
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Inazuma
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    71

    Citace Původně odesláno od tjf
    Jeste muzes zkusit MediaPortal.

    http://mediaportal.sourceforge.net/
    Mně se v Mediaportalu nepodařilo naladit. Tobě to funguje? Je potřeba to nějak upravit?
    - když dám ladit, tak mi to napíše, že karta to nepodporuje, na druhé zmáčknutí program začne ladit, ale od 0 do cca 400Mhz (myslím, že se mi měl zobrazit dotaz na nastavení oblasti ladění)

    Použil jsem aktuální verzi 0.1.3.0
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    tjf tjf je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    13

    Ano, funguje mi to. Zkousel jsem to asi pred 3mi tydny s nejnovejsi verzi a slo to hned napoprve. Uz si to moc nepamatuju, protoze MP nepouzivam, ale nejdrive jsem musel zvolilt zdroj (digital, analog SW, analog HW) a pak autotune a naslo to oba multiplexy.

    http://www.volny.cz/tfojta/MP/mp.PNG

    Tomas
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele Inazuma
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    71

    Citace Původně odesláno od tjf
    Ano, funguje mi to. Zkousel jsem to asi pred 3mi tydny s nejnovejsi verzi a slo to hned napoprve. Uz si to moc nepamatuju, protoze MP nepouzivam, ale nejdrive jsem musel zvolilt zdroj (digital, analog SW, analog HW) a pak autotune a naslo to oba multiplexy.

    http://www.volny.cz/tfojta/MP/mp.PNG

    Tomas
    Hmmm........
    Mě to prostě nejde. Ať dělám, co dělám, digitál to neladí.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Pinnacle PCTV 310i
    Od jurasekj v sekci DVB-T
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-10-2011, 13:53
  2. Trable s Pinnacle PCTV 310i (MCE ed.)
    Od jadva v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-09-2007, 11:03
  3. Pinnacle PCTV 310i
    Od jirkas v sekci DVB-T
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 25-11-2005, 18:02
  4. Pinnacle PCTV 310i a DVB viewer
    Od jaba_tvf v sekci DVB-T
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-09-2005, 10:01