Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Philips 55PUS6501/12

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2020
    Příspěvků
    4

    Dobrý den,

    Chtěl bych požádat o radu, nejde mi naladit jakýkoliv program přes DVB-T2 a tento model TV (Philips 55PUS6501/12) by ji měl zvládat (má DVB-T2 HEVC) ale při automatickém hledání to nenajde ani jeden program. Bydlím v paneláku takže anténou by to být nemělo to mám ostatně ověřený i na televizi ve vedlejší místnosti, kde to funguje (zkoušel jsem i ten samý kabel).

    Firmware by měl být také aktuální 0.26.68.0 nebo jsem alespoň novější nikde nenašel a už hledám dva dny.

    Doteď jsem měl satelit ale skylinku už servisní poplatky dál platit nehodlám.

    Měl někdo podobný problém a ví jak to vyřešit? Nerad bych měl další ovladač od set-top-boxu, když to má tv zvládat bez problémů.

    Díky za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,064

    Citace Původně odesláno od Cerrmis Zobrazit příspěvek
    Bydlím v paneláku takže anténou by to být nemělo
    Jak je to míněno? Anténa je snad na střeše paneláku s rozvody a vše upraveno pro příjem DVB-T2 teresciálu. TV pak máš zapojenou do tohoto TV rozvodu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2020
    Příspěvků
    4

    Přesně tak to je ... to jsem psal jako předejití dotazu zda nemám nasměrovanou anténu špatně což by mohlo být v nějakém soukromém domě ale ne v paneláku 🙂

    Právě by vše mělo být v pořádku ale to nenajde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,064

    Není druhá TV zásuvka vadná nebo odpojená od domovního rozvodu? První TV, co funguje v první zásuvce, z druhé TV zásuvky funguje také?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2020
    Příspěvků
    4

    Druhá TV funguje bez problémů na obě zásuvky takže to musí být v televizi ale netuším co by to mohlo být.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2020
    Příspěvků
    4

    Viděl jsem tu v nějaké několik let staré sekci stejný problém akorát na jiné tv ale taky od Philips a nakonec to bylo fimwarem .. pro CR měl sice to aktuální ale na nějakém německém fóru našel novější a po jeho instalaci to najednou šlo ... Zkoušel jsem takové fórum hledat ale bez úspěchu ale pokud se v tom orientujete líp než já tak ocením i tipy kam se zkusit po novějším FW podívat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. LCD: Philips 55PUS6501 + Sat. modul CA SMIT nefunkční EPG
    Od PaBry v sekci Ostatní značky
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-10-2016, 20:05
  2. Rozdíl mezi philips 42pfl5008K a philips 42pfl5008T/12 ?
    Od Tlemi v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-12-2013, 19:34
  3. rozdil mezi philips 46PFL8605H/12 a 46PFL8685H/12
    Od Baltazarek v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 49
    Poslední příspěvek: 04-10-2010, 13:55
  4. LCD Philips 47PFL8404H/12 nebo 42PFL8404H/12
    Od bobola15 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 02-12-2009, 06:43
  5. Philips 42PFL7662D/12
    Od emmerityx v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 11-05-2007, 16:50