Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

LifeView (Tophoon) FlyDVB-T Duo CardBus, NEFUNGUJE :-((

BlueJack (4)|21.7.2005 09:51
Ahoj, nemá někdo z přítomných tuhle kartu do notebooku? Nemůžu jí vůbec rozchodit :-(.
Už tady jsou jiný témata na tuhle kartu, ale nepomohly úplně.
Uživatel ihilop jí asi má, ale ten reagoval naposled někdy v únoru a není na něj žádnej kontakt :-(.

O co jde? Koupil jsem tuto kartu, podle návodu jsem nejprve z originálního CD nainstaloval DirectX, poté jsem vložil kartu do notebooku a nainstaloval drivery z CD. Následoval restart a karta svítila oranžově a rozeběhnul se v ní větráček (něco v ní hučí). Pak jsem z CD nainstaloval aplikaci pro TV - DTV, restart. Pak se dala aplikace normálně spustit, ale jakmile jsem se přepnul na analogovou TV, tak spadla celá aplikace (paměť nemůže být read, blablabla). Tak jsem mrknul na web LifeView a stáhnul nejnovější DTV. Nová DTV fungovala, ale našla asi jenom 2 kanály z 30+ (mám UPC). Tak jsem vyzkoušel program Fly 2000 TV a drivery 1.00.13, jak popisoval ihilop v jiném tématu. Karta svítila oranžově (OK), po spuštění Fly 2000, ale karta někdy zhasnula (musela se vysunout-zasunout). I když karta svítila, tak jsem nedokázal pomocí Fly 2000 vůbec ladit, možná špatně nastavenej HW ve Fly 2000. Tak jsem chtěl spustit opět originál DTV, jenže mi to napsalo, že nemůže najít tuner (karta svítila oranžově). A teď když tam narvu originál ovladače z CD nebo ty nejnovější z webu, tak karta zhasne a vypne se její větráček a DTV ji stále nenajde :-(.
Tohle jsem zkoušel na Windows XP Pro + SP2.

Teď jsem tu kartu zkusil nainstalovat stejným způsobem (tím prvním s originál CD) do jinýho noťasu s Windows 2000 SP4. Instalace driverů už byla divná, vše se tvářilo OK, objevila se ve správci zařízení, ale nesvítí oranžově :-((. Tak jsem ještě nainstaloval DTV z CDčka a spustil a ejhle, "no TV card found!!!". Tak jsem tam zkusil narvat ty drivery 1.00.13 a ty tu kartu alespoň rozsvítí, ale stejně nic nefunguje :-((.

Kdyby jste to někdo rozhodil, dejte plís vědět.
Můj e-mail je: [email]filip_2@post.cz[/email]
Díky

PS: prioritně potřebuju rozchodit tu analogovou část karty, DVB-T až bude fungovat ta analogová...
-------------------------------------------------
Kolego, v sekci tv-karty (analog) ti s tím asi moc lidí nepomůže. To je karta digitální pro pozemní vysílání. Uživatelé karet DVB-T chodí do sekce DVB-T, a do TV-karet (analog) ani mnohdy nepřijdou - jakou radu by tam asi hledali ? Takže ti to opět přesouvám do DVB-T.
Moderátor
BlueJack (4)|22.7.2005 13:32
To Moderátor:
je to karta jak analogová, tak digitální (DUO) a mě teď hlavně zajímá ta analogová část...