Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 43 z 43

Téma: HDMI kabel

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    21

    zdar, trochu jsem na vás zapomněl. takže probllém vyřešen funuje to i s 30m kabelem, Vention 8k hdmi 2.1 podmínkou pro to, aby všechno bylo OK ale je, že musí být zapnutý jenom OUT2. Pokud je současně OUT1 i OUT2 tak tam ty výpadky obrazu pořád jsou. Už jsem toho vyzkoušel tolik, že nedokážu 100% říct, že jsem to předtím takhle dělal, ale spíš si myslím, že jo. Takže se domnívám, že na tuhle vzdálenost prostě je potřeba kabel se specifikací 8k, aby přenesl 4k HDR 4:2:2 obsah bez potíží
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,245

    No tak sláva!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    97

    Já jsem dneska barazil na zajímavý problém, zjistil jsem že jeden optický HDMI kabel sice měl deklarovanou propustnost ale komunikoval pouze na HDCP 1.4 což může znamenat dost velikej problém. Na konkurenčím webu jsem zveřejnil a zveřejňuji výsledky měření různých HDMI kabelů od metalických po optický. A nestačím se divit... jen pro zajímavost základní test HDMI kabelu trvá cca 34minut kdy se kontroluje frame po framu zda to náhodou nezlobí.

    nějaké fotky pro zajímavost...





    Naposledy upraveno uživatelem riddle: 20-09-2020 v 21:49 Důvod: doplněni fotek
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,245

    Z toho pro běžného spotřebitele vyplývá, že je třeba kupovat předimenzované kabely.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    21

    bastlir: jojo sláva

    btw. borci, trvá mi než se dostani ke kompu abych odpověděl. zná někdo důvod proč forum na mobilu nefunguje, respektive se nenačte? ios abych byl konkrétní
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,245

    Hmm, mně se to v Androidu zobrazuje zcela stejně jak v PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,028

    Citace Původně odesláno od hreba Zobrazit příspěvek
    ios abych byl konkrétní
    V Safari? Nainstaluj si jiný alternativní prohlížeč - třeba mám ještě koupený iCab, který má různá nastavení. Mě ale i v Safari na iOSu tak i na Androidu ve Firefoxu či Opeře funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    May 2018
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od hreba Zobrazit příspěvek
    bastlir: jojo sláva

    btw. borci, trvá mi než se dostani ke kompu abych odpověděl. zná někdo důvod proč forum na mobilu nefunguje, respektive se nenačte? ios abych byl konkrétní
    taaak. u mna to iste ani iPhone ani iPad..ja uz som myslel ze forum nefunguje. potom ze ma nejako blokli (nevedel preco) az ma napadlo skusit PC. zaujimave.
    mam nainstalovane aj chrome a tam tiez nic.
    Naposledy upraveno uživatelem Roman78: 25-09-2020 v 18:44
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    May 2018
    Příspěvků
    14

    mozem nejako poprosit odkaz na tie testy? dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    97

    HDMI kabel nemusí být drahý aby byl dobrý, na to pozor ale musíš koupit ten správný

    ---------- Doplněno v 20:36 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 20:35 ----------

    @ Roman78
    to bylo na mě?

    díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    May 2018
    Příspěvků
    14

    @riddle ano.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    97

    @ Roman78
    prozatím to není veřejný a čekám až tam budu mít víc HDMI kabelů
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    21

    RoPo: iCab nemám, ale Opera, FF, Chrome má stejný problém jako Safari
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. HDMI kabel???
    Od pltipalffy v sekci Bastlení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-08-2012, 22:14
  2. Xtreamer PRO - HDMI CEC (ovládanie/komunikácia cez HDMI kábel)
    Od RoStaSR v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-05-2011, 15:26
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-01-2009, 15:37
  4. HDMI kabel?
    Od divakus v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-11-2008, 13:23
  5. HDMI kabel
    Od petr.pc v sekci Bastlení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 22-09-2008, 17:11